Çekingenlik Sorunsalı

iremsusanli

=)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
312
1
118
İstanbul
Merhaba kızlar doğum günümde okuldan bi çocuk facebook - sohbetten doğum günümü kutlamıştı sonra muhabetti ilerlettik, okuldan ilk kez düzgün bi insanla tanıştım dedi bana falan, sonra 2 ay filan konuşmadık. Bu arada çocuktan bayağı bayağı hoşlanmaya başladım. Dün yazdı tekrar, arada yanıma gel konuşalım okulda dedi. Ama ben çekingenim yani, nasıl bi fırsat bulup ta gitsem ki? Bi de konuşamam, kızarırırım hemen :26:

Niye seni çağırıyor ki? O gelsin istiyorsa? Gelemiyor mu, bir engeli mi var?
Hem 2 ay konuşmamışsınız bir dönem. :s O da ilginç.

farkında olmadan söylemiştir belki, hani konuşalım demek için öyle bi şey çıkmıştır belki ortaya. fazla iyimser oldum sanırım :1:

' meraba =) ' diye başlayabilirsin :) o da meraba der.. nasılsın dersin.. iyiyim saol sen nasılsın falan der öyle devamı gelir konuşmanın.. devamı gelmezse bile şöyle dersin ' ben seni görünce yanına gelip bi selam veriim dedim sadece.. neyse şimdi derse gitmem lazım görüşürüüüz ' der gidersin yanından.. bu kadar basit ve kolay.. çekinecek hiçbirşey yok bunda =) madem hoşlanıyorsun hem çocuk ta gel konuşalım bile demiş . git konuş bence :) altı üstü bi muhabbet ediceksiniz

Bence konuştuğun kişi de çekingen. 2 ay boyunca da sırf denemek için laf atmamıştır bakalım sen napıcaksın diye. Hoşlanıyosan keşke o arada en azından "slm" diye bi mesaj atsaydın senden dolayı da çekiniyo olabilir.

Evet, benden çekiniyor olabilir çünkü ilk yazdığında pek samimi davranmamıştım henüz hoşlanmıyordum. Ama dün o çekingenliklerin kalkmış olması gerek bence, bayağı sıcak davrandım çünkü. O da öyleydi. Yarın gördüğümde gülümsemeyi düşünüyorum ona bakıp, belki gelip o bi şeyler söyler :44:

canım bence konuşmak için onun senin yanına gelmesi taraftarıyım ben:40: sen gülümse elbette hani onun gelmesi için bir yakınlık ifadesi olur o gülücük ama sen gitme bence bu benim düşüncem tabi yine karar senin:34:

Back
X