• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekip gitmek gerek bazen...

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Çok düşünüyorum acaba ben evlat değil miyim? Tun bunları hakedecek ne günah işlemiş olabilirim?
resmen hiç bir şey yolunda gitmiyor
birini seviyorum olmuyor
adam gibi bir dostum yok omzunda ağlayıp desteğini hissedeceğim
annemin iğnemeleri babamın hakaretleri kardeşlerimin sevgisizliği çevrenin küçük görmesialay etmedi

dün annem bana yerinde olsam başka bir şehre çeker giderdim dedi yani bana git dedi durduk yere bi kavgamızda olmadı

bugun de ablamın izin günüydü dediki , işe gitmeyim çocumla ilgileneyim sen ona yemek vermiyormuşsun?!

ben koskoca 27 yaşındaki kadına hatta akşam 5te uyanıp kahvaltı hazırlamadığım için bu lafı işittim beni anneme şikayet etmiş duşunebiliyo musunuz :(

çekip gitmeyi çok istiyorum ama ne gidecek bi yerim var ne maddi gücüm var ne manevi ben ne yapmalıyım nolur bana bir akıl verin kafayı yicem hatta belki deliriyorum yavaştan :(

Çok düşünüyorum acaba ben evlat değil miyim? Tun bunları hakedecek ne günah işlemiş olabilirim?
birini seviyorum olmuyor
annemin iğnemeleri babamın hakaretleri kardeşlerimin sevgisizliği çevrenin küçük görmesialay etmedi

dün annem bana yerinde olsam başka bir şehre çeker giderdim dedi yani bana git dedi durduk yere bi kavgamızda olmadı

bugun de ablamın izin günüydü dediki , işe gitmeyim çocumla ilgileneyim sen ona yemek vermiyormuşsun?!

ben koskoca 27 yaşındaki kadına hatta akşam 5te uyanıp kahvaltı hazırlamadığım için bu lafı işittim beni anneme şikayet etmiş duşunebiliyo musunuz :KK43:

çekip gitmeyi çok istiyorum ama ne gidecek bi yerim var ne maddi gücüm var ne manevi ben ne yapmalıyım nolur bana bir akıl verin kafayı yicem hatta belki deliriyorum yavaştan :KK43:

annenizde ablanızda düşüncesizin teki,ne demek senin yerinde olsam çeker giderdim,neye dayanarak söylüyor bunu, ablanız size laf atıcağına çıksın işten kendi baksın çocuğa,

yok oyle değil ablam bekar bizle yaşıyor kendisi anneme şikayet etmiş beni
bana hizmet etmiyor yemek hazırlamıyor diye
akşama kadar yatan saat 5 te kalkıp kahvaltı isteyen birine ben neden hiznet edeyim işten gelmişim yorgun argın
annenizde ablanızda düşüncesizin teki,ne demek senin yerinde olsam çeker giderdim,neye dayanarak söylüyor bunu, ablanız size laf atıcağına çıksın işten kendi baksın çocuğa,

yaş 27 neden evdesiniz neden sevdiğinizle olmuyor neden pu kadar (yanlış anlaşılmasın hakaret babında değil)pısırıksınız merak ettim..ama gerçekten merak ettim.

Öncelikle ayaklarınızın üzerinde tek başınıza durabilmek için bir işe girmeye maddi güç edinmeye ihtiyacınız var. .
Her ne kdar yanlış olsada eve maddi anlamda birşeyler katmadığınız için bu sözleri duyuyor olabilirsiniz. .
Bir işe girseniz paranızı elinize alsanız hem aileniz tarafından güçlü görüneceksiniz hemde kendinize baktığınızda bir ohh çekeceksinizdir. .

akşama kadar yatan saat 5 te kalkıp kahvaltı isteyen birine ben neden hiznet edeyim işten gelmişim yorgun argın

ne bide çalışmıyor sizden hizmet mi bekliyor, hasta falan olsa neyse, bu arada annenizin başka şehre çekip git demesi gerçekten yanlış, evde sorun mu çıkarıyorsunuz

Aaa ben anlamadım şimdi. Siz çalışıyorsunuz.Ablanız bütün gün evde yatıyor bide sizden hizmet bekliyor yok artık. Yol kız saçını başını :KK11:

ne bide çalışmıyor sizden hizmet mi bekliyor, hasta falan olsa neyse, bu arada annenizin başka şehre çekip git demesi gerçekten yanlış, evde sorun mu çıkarıyorsunuz
çalışıyor daha bir ay oldu olmadı
hayır tam aksine evde her işi ben yapıyorum bulaşıktır temizliktir diğer angaryalardır hep ben
ama sevilmeyen yine ben :(

çalışıyorsa nasıl 5te kalkıyor ben anlamadım kafam karıştı ya da
izin gunlerinden bahsediyorum cnm onun haftanın 2 gunu ve cumartesi gunu boş part time dediklerinden işte o gunler ben ona hizmet etmeliymişim kalkınca kahvaltısı hazır olmalıymış ben yorgun oluyorum dinlenirken annem işten geliyor ona şikayet etmiş işte bu bana yemek yapmıyor diye

yaş 27 neden evdesiniz neden sevdiğinizle olmuyor neden pu kadar (yanlış anlaşılmasın hakaret babında değil)pısırıksınız merak ettim..ama gerçekten merak ettim.
Siz neden bu kadar saygisizsiniz bende onu merak ettim? Daha bi tane konuya cozum uretecek bi meaaj yazdiginizi gormedim ayrica

birini seviyorum olmuyor

ben koskoca 27 yaşındaki kadına hatta akşam 5te uyanıp kahvaltı hazırlamadığım için bu lafı işittim beni anneme şikayet etmiş duşunebiliyo musunuz :KK43:

çekip gitmeyi çok istiyorum ama ne gidecek bi yerim var ne maddi gücüm var ne manevi ben ne yapmalıyım nolur bana bir akıl verin kafayı yicem hatta belki deliriyorum yavaştan :KK43:

ben çalışıyorum 25 yaşındayım. Pısırık olduğumu da nerden çıkardınız. Sevdiğim varda ben mi olmuyorum
ne yazdığının farkında mısın arkadaşım ablamın izin günü diyorsun sonra ablam çalışmıyor diyorsun seviyorum olmuyor diyorsun sevdiğim varda ben mi varmıyorum diyorsun biraz düzgün ya da istikrarlı yazsan yanlış anlamayız ,pısırık derken hakaret etmiyorum neden sessiz olduğunu soruyorum böyle anlamayacaksanız yorum dahi yazmayalım artı parantez açmışız hakaret babında sormuyoruz diye görmüyormusun ne yazıldığını.

S*ktir Et - John C. Parkin
Kitabını okumanı tavsiye ederim canım.
Negatif hissetmemizin nedeninin aslında olaylara yüklediğimiz
anlamlardan kaynaklandığını görebilmemizi sağlıyor.
Aynı zamana zihnimizdeki olumsuz, kokuşmuş birikimden kurtulmamıza
yardımcı oluyor.

izin gunlerinden bahsediyorum cnm onun haftanın 2 gunu ve cumartesi gunu boş part time dediklerinden işte o gunler ben ona hizmet etmeliymişim kalkınca kahvaltısı hazır olmalıymış ben yorgun oluyorum dinlenirken annem işten geliyor ona şikayet etmiş işte bu bana yemek yapmıyor diye
şimdi anladım canım... ayy yok artık ya sen de çalışıyorsun sonuçta dinlenmek senin de hakkın o zaman o da sana hizmet etsin.. :(

Back
X