Sorumsuzlugunu büyü olarak adlandirdiBeyaz kağıda hepsi grubunun kalpsizsin şarkısı sözlerini yaz katla kumaş içine dik at bir yere açıp baktıklarında şok olsunlar
Eylül başında açılır dava adli tatil bitsin. Klasik erkek iftiraları kimisi namusa oynar kimisi de bunun gibi büyücü der. Kendi komik duruma düşer. Mahkeme söze bakmaz kanıt ister.Sorumsuzlugunu büyü olarak adlandirdi
Bir insana en güzel ceza onu unutmak ve hayatına bakmak. Böylece kendine yeni sayfa açmış ve onu da değersizleştirmiş olursun.Davayi açtım adlı tatilden dolayı işleme girilmedi daha büyücü oldum ona büyü yapmış ailem o yüzden böyleymiş cocuk olmasa basacağım engeli hee gün gelgitler yaşıyordum bende artik kafama koydum ama suçlamalar bitmiyor şimdiden yıprandım icimde umutsuzluk çaresizlik tükenmişlik çok fazla
Bu çekişmeli boşanma olaylarında avukatlar da gaza getiriyor yazabildigin herşeyi yaz vs, boşuna demiyorlar bosanabilecegin kişiyle evlen diye. OrdaDavayi açtım adlı tatilden dolayı işleme girilmedi daha büyücü oldum ona büyü yapmış ailem o yüzden böyleymiş cocuk olmasa basacağım engeli hee gün gelgitler yaşıyordum bende artik kafama koydum ama suçlamalar bitmiyor şimdiden yıprandım icimde umutsuzluk çaresizlik tükenmişlik çok fazla
Anlasmali için çabaladım ama olmadiHamama giren terler çekişmeli boşanma çok zordur.
İftiralar yalancı şahitler havada uçuşur.
Merhabalar, sürekli boşanma davalarına bakan ve bu işin içinde sıklıkla olan bir avukatım. Malesef süreç inanılmaz yıpratıcı ve zor. Hep anlaşmalıya yönlendirmeye çalışıoruzki böyle saçma deliller düşünceler ortaya dökülmesin bir taraf hep yalan söyleme eğiliminde oluyor. Çocuklar aileler hepsi dahil oluyor o yüzden çoğu avukat boşanma davası kabul etmez kötü bir süreç. Büyük şehirlerde 3-4 yıl sürüyor. Size tavsiyem güçlü durun iftira olduğunu söylediğiniz hususlar zaten kanıtlanamaz boş iddialar olmaktan öteye gidemez hep sağlam durun. Size zarar verirse uzaklaştırma kararı aldırın. Sakince bu süreci yönetmeye çalışın. Herkesin hepimizin başına gelebilir kendinizi üzmeyinDavayi açtım adlı tatilden dolayı işleme girilmedi daha büyücü oldum ona büyü yapmış ailem o yüzden böyleymiş cocuk olmasa basacağım engeli hee gün gelgitler yaşıyordum bende artik kafama koydum ama suçlamalar bitmiyor şimdiden yıprandım icimde umutsuzluk çaresizlik tükenmişlik çok fazla
Evet herkeste aynı şeyleri söylüyor dik durmak istiyorum ama çok yıprandım ama güçlü olacağım artık buna inanıyorumMerhabalar, sürekli boşanma davalarına bakan ve bu işin içinde sıklıkla olan bir avukatım. Malesef süreç inanılmaz yıpratıcı ve zor. Hep anlaşmalıya yönlendirmeye çalışıoruzki böyle saçma deliller düşünceler ortaya dökülmesin bir taraf hep yalan söyleme eğiliminde oluyor. Çocuklar aileler hepsi dahil oluyor o yüzden çoğu avukat boşanma davası kabul etmez kötü bir süreç. Büyük şehirlerde 3-4 yıl sürüyor. Size tavsiyem güçlü durun iftira olduğunu söylediğiniz hususlar zaten kanıtlanamaz boş iddialar olmaktan öteye gidemez hep sağlam durun. Size zarar verirse uzaklaştırma kararı aldırın. Sakince bu süreci yönetmeye çalışın. Herkesin hepimizin başına gelebilir kendinizi üzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?