Cekismeli bosanma en az nasil yipranirim bosanan veya boşanma surecindekiler lutfen fikir

Pinky41

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
425
151
23
27
Davayi açtım adlı tatilden dolayı işleme girilmedi daha büyücü oldum ona büyü yapmış ailem o yüzden böyleymiş cocuk olmasa basacağım engeli hee gün gelgitler yaşıyordum bende artik kafama koydum ama suçlamalar bitmiyor şimdiden yıprandım icimde umutsuzluk çaresizlik tükenmişlik çok fazla

Davayi açtım adlı tatilden dolayı işleme girilmedi daha büyücü oldum ona büyü yapmış ailem o yüzden böyleymiş cocuk olmasa basacağım engeli hee gün gelgitler yaşıyordum bende artik kafama koydum ama suçlamalar bitmiyor şimdiden yıprandım icimde umutsuzluk çaresizlik tükenmişlik çok fazla
Bir insana en güzel ceza onu unutmak ve hayatına bakmak. Böylece kendine yeni sayfa açmış ve onu da değersizleştirmiş olursun.
Olanlar oldu. Avukata ver ve bırak o uğraşsın. Sende kendi hayatına bak.

Bu çekişmeli boşanma olaylarında avukatlar da gaza getiriyor yazabildigin herşeyi yaz vs, boşuna demiyorlar bosanabilecegin kişiyle evlen diye. Orda ✏️ konuşur, hiç moralini bozma sende başka kusurlarını bul.
Birkez eskisi hocaya mi ne gitmişti bı saz arkadaşının abisiymis safranla yazılmış Arapça biseyler takmami istemişti alıp dolaba kaldırdım umrumda bile olmadı.
Boşanma durumuna gelince aldım dilekcemde kullandım büyü diye, benim anlaşmalıya dönmüştü çok şükür ama karşı tarafın kusurlarını bul

Hamama giren terler çekişmeli boşanma çok zordur.

İftiralar yalancı şahitler havada uçuşur.

Ben anlaşmalı boşandım, kısacık evliligimde bile neler duydum neler. Ailenede suç bulurlar. Destekliyorlar diye. Ben de çocuk yok, cekismeliyle alakalı yorum yapamayacağım,ama karsi tarafın dediklerine takılma, duymayacagin daha neler duyacaksın.

Merhabalar, sürekli boşanma davalarına bakan ve bu işin içinde sıklıkla olan bir avukatım. Malesef süreç inanılmaz yıpratıcı ve zor. Hep anlaşmalıya yönlendirmeye çalışıoruzki böyle saçma deliller düşünceler ortaya dökülmesin bir taraf hep yalan söyleme eğiliminde oluyor. Çocuklar aileler hepsi dahil oluyor o yüzden çoğu avukat boşanma davası kabul etmez kötü bir süreç. Büyük şehirlerde 3-4 yıl sürüyor. Size tavsiyem güçlü durun iftira olduğunu söylediğiniz hususlar zaten kanıtlanamaz boş iddialar olmaktan öteye gidemez hep sağlam durun. Size zarar verirse uzaklaştırma kararı aldırın. Sakince bu süreci yönetmeye çalışın. Herkesin hepimizin başına gelebilir kendinizi üzmeyin

Merhabalar, sürekli boşanma davalarına bakan ve bu işin içinde sıklıkla olan bir avukatım. Malesef süreç inanılmaz yıpratıcı ve zor. Hep anlaşmalıya yönlendirmeye çalışıoruzki böyle saçma deliller düşünceler ortaya dökülmesin bir taraf hep yalan söyleme eğiliminde oluyor. Çocuklar aileler hepsi dahil oluyor o yüzden çoğu avukat boşanma davası kabul etmez kötü bir süreç. Büyük şehirlerde 3-4 yıl sürüyor. Size tavsiyem güçlü durun iftira olduğunu söylediğiniz hususlar zaten kanıtlanamaz boş iddialar olmaktan öteye gidemez hep sağlam durun. Size zarar verirse uzaklaştırma kararı aldırın. Sakince bu süreci yönetmeye çalışın. Herkesin hepimizin başına gelebilir kendinizi üzmeyin
Evet herkeste aynı şeyleri söylüyor dik durmak istiyorum ama çok yıprandım ama güçlü olacağım artık buna inanıyorum

Back
X