Çekişmeli boşanma? Iyiki varsiniz kk

Sizi çok kararlı ve ne yaptığını bilen biri olarak gördüm tebrik ediyorum. En azından pişman olur muyum boşanayım mmı gibi sorular sormamışsınız.Bende daha biraz önce haberde gördüm cimri koca ekonomik şiddetten sayılıyormuş .Aklınıza geldikçe başka şeyler hafızanızı yoklayın avukata söyleyin o size yardımcı olacaktır.
Cok teşekkürler kandirmaya kalkti..
Davani çek.gidelim.buralardan oyunlar içine girdi
Ama guvenim.0 oldugu icin inanmadim.iyikide
Inammamisim
Cunku bana amaci davayi cektirmekmis oyununu yemeyince
Haraketler küfürler. Havada uçuştu bu kadar karaktersiz ailem hakli senden birsey olmaz dedi oysa surekli cabalayan bendim.. yine sussam yine devam ederdi bu düzen

Canım ben biraz gerçekçi davranacağım hani bazı şeylerede hazırlıklı olman için,

Öncelikle senin avukatın varsa onunda avukatı var. Kimse boş durmayacak. Basit sebeplerle evi terketti üzerinden gelirler. Haklı öıkma ihtimalleri var. Lohusayken şöyle oldu felan üzerinden kaç yıl geçti. Pek kaale alınmaya bilir. Sana para bıraktığına dair bir ranık bulsa rahat sıyrılır.
Gerçi dilekçeleşme olduysa o seni neyle suçluyor?

Canım ben biraz gerçekçi davranacağım hani bazı şeylerede hazırlıklı olman için,

Öncelikle senin avukatın varsa onunda avukatı var. Kimse boş durmayacak. Basit sebeplerle evi terketti üzerinden gelirler. Haklı öıkma ihtimalleri var. Lohusayken şöyle oldu felan üzerinden kaç yıl geçti. Pek kaale alınmaya bilir. Sana para bıraktığına dair bir ranık bulsa rahat sıyrılır.
Gerçi dilekçeleşme olduysa o seni neyle suçluyor?
Evi terk etmedim birakti bidada arayip.sormadi gelme dedi.. esyalarini al dedi. Birtane sana.ait esya gormuyecem dedi.
1 yil gecti. Burda bilgilerimi tanidik cikmasin diye uzun sureli evli gibi gosterdim ama..
Butun ihtiyaclarimi ailem.karşiliyordu.
Sacma sapan şeylerle. Sucladigini sandi ama avukatim.cok guzel delillerimle cevap verdi.
Ayrica avukatini biliyorum parasina düşkün
Parayi alip davayi umursayan bir tip diyiyim..

Öncelikle hepinize iyi geceler hanimlar..
Ayrilma sebebim eşimin sorumsuzlugu, ekonomik, pskilojik şidettleri evi ve beni mağdur etmesi eve 1 tl Birakmamasi kesinlikle. Ve her zaman onceligi ailesi olmasi. Aile bireylerinin bana.karsi.eziyetlerine göz yummasi.
3temmuzda evimden ayrildim. Bu süre zarfinda kesinlikle ailesi nede eşim olacak, insan aramadi aksine hep beni suçladi kendin geleceksin dedi. Bende evi degistirelim baska sehire gidelim dedim, oda olmaz dedi.. Ve annesi arayip senden.kari olmaz oğlumu benden alamazsin.. ev falan degistiremez geleceksende kendin geleceksin dedi.
Davayi 7 agustosta açtim.
Karşilikli dilekçeler yollandi.
Avukatimin dedigine göre aralik ocakta duruşma gunü verilecekmiş.
Avukatim.nafaka istedi ama
Hakim ilk duruşmada bağlayacağim demiş.
Şimdi size sorum şu
Elimde kanitli eve karsi sorumsuzlugu delinlerdigi mahkemeye sundugum.mesajlar. surekli abimgille koydeyim
Ablamla yemek.yiyecem sen ye
Eve ekmek almadigi.icin.lohusayken ac kalmam
Ve eve hep 11 de 12 de gelmesi
Ailemi ( annemi.babami) kullanmasi
Hastaneye babam.goturur. annem gelir ailesini yemekli.agirlariz anneni cagir yardim etsin der annem 60 yasinda.. her türlu seyine göz yumdum. Ailesi.birséy istesin aninda saniyede yapar.
Ama.beni ve kizimi.magdur eder sallar.
Maddi manevi tazminat nafaka
Cocugumun velayetini istedim dugun takilarimi
Evet yipratici bir sureçmis ama ben bu surecte ilerleyeceğim
Bu kanitlar beni 1 tık one alirmı?
Şahitlerimde gercekten cogu seye tanik olan kişiler.
BUARADA IYIKI VARSINIZ.
EGER BUGUN GUCLUYSEM BURDAKI YAZILAR VE GÜCLU KADINLARIN VARLIGI ANLAMAMLA OLDU.. VE BEN BUGUN SILIK BIR YASAMA VEDA ETTIYSEM sizde çok payiniz var..
Cok guzel yapmissin otursun annesi kardesiyle geri adim atma soylediklerin hakim icin goz onune alinacak seyler dilerim cok mutlu olursun artik

Cok guzel yapmissin otursun annesi kardesiyle geri adim atma soylediklerin hakim icin goz onune alinacak seyler dilerim cok mutlu olursun artik
Çok teşekkür ederim inşAllah biran once hayatimi geri alirim
Buarada universite sinavlarina calismaya basladim. 25 yasindayim hayat benim icin hala yeni.. biz kadinlar kesinlikle güclenmeyiz

Umarım sizi bu süreçte rahatsız etmiyorlardır. İnşallah dava lehinize sonuçlanır 🙏❤️
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

Umarım sizi bu süreçte rahatsız etmiyorlardır. İnşallah dava lehinize sonuçlanır 🙏
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.
Tabikide yazicam
Iyiki varsiniz..
Yok adamda zaten aile es kocalik babalik vasfi yoktu daha hazir degilmis, annesinin zorlamasiyla evlenmis bir adam.
Ona sorumluluk cok agir geldi..
O suan rahatladi.

Öncelikle hepinize iyi geceler hanimlar..
Ayrilma sebebim eşimin sorumsuzlugu, ekonomik, pskilojik şidettleri evi ve beni mağdur etmesi eve 1 tl Birakmamasi kesinlikle. Ve her zaman onceligi ailesi olmasi. Aile bireylerinin bana.karsi.eziyetlerine göz yummasi.
3temmuzda evimden ayrildim. Bu süre zarfinda kesinlikle ailesi nede eşim olacak, insan aramadi aksine hep beni suçladi kendin geleceksin dedi. Bende evi degistirelim baska sehire gidelim dedim, oda olmaz dedi.. Ve annesi arayip senden.kari olmaz oğlumu benden alamazsin.. ev falan degistiremez geleceksende kendin geleceksin dedi.
Davayi 7 agustosta açtim.
Karşilikli dilekçeler yollandi.
Avukatimin dedigine göre aralik ocakta duruşma gunü verilecekmiş.
Avukatim.nafaka istedi ama
Hakim ilk duruşmada bağlayacağim demiş.
Şimdi size sorum şu
Elimde kanitli eve karsi sorumsuzlugu delinlerdigi mahkemeye sundugum.mesajlar. surekli abimgille koydeyim
Ablamla yemek.yiyecem sen ye
Eve ekmek almadigi.icin.lohusayken ac kalmam
Ve eve hep 11 de 12 de gelmesi
Ailemi ( annemi.babami) kullanmasi
Hastaneye babam.goturur. annem gelir ailesini yemekli.agirlariz anneni cagir yardim etsin der annem 60 yasinda.. her türlu seyine göz yumdum. Ailesi.birséy istesin aninda saniyede yapar.
Ama.beni ve kizimi.magdur eder sallar.
Maddi manevi tazminat nafaka
Cocugumun velayetini istedim dugun takilarimi
Evet yipratici bir sureçmis ama ben bu surecte ilerleyeceğim
Bu kanitlar beni 1 tık one alirmı?
Şahitlerimde gercekten cogu seye tanik olan kişiler.
BUARADA IYIKI VARSINIZ.
EGER BUGUN GUCLUYSEM BURDAKI YAZILAR VE GÜCLU KADINLARIN VARLIGI ANLAMAMLA OLDU.. VE BEN BUGUN SILIK BIR YASAMA VEDA ETTIYSEM sizde çok payiniz var..

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım süreç istediğiniz gibi gider ve sonuçlanır 🙏🏻

Back
X