- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gamze tndgn
-
Hepsini mahkemeye sun. Delil dilekcesi ver. 2-3 tane tanik ad soyad tc ve adreslerini mutlaka yaz. Kendin ve cocuk icin nafaka iste.Bide elimde darp resimleri ve tehdit mesajları var işime ne kadar yarar bilmiyorum
Demek ki o da boşanmak istiyor ki karşi dava açmiş. Eşinin sana şiddet uyguladigina dair raporlari mahkemeye sun ve cocugunun gecici velayetini iste. Yaşi da küçükse sana verirler. Ama elini cabuk tut cocuk cok orada kalirsa duzeni bozulmasin diye mahkeme orada birakabilir kizini
Evet adliyeden avukat tuttum umarım iyi çıkarAvukat tutmaya maddi gucun yoksa adliyedeki baronun adli yardım bürosuna gidin, avukat tayin ederler.
Avukatima attım hepsini sunacağını söyledi bazılarını yazmamış ikinci cevap dilekçesinde sunacağını söyledi geri kalanıHepsini mahkemeye sun. Delil dilekcesi ver. 2-3 tane tanik ad soyad tc ve adreslerini mutlaka yaz. Kendin ve cocuk icin nafaka iste.
Teşekkür ederim inşallahAvukatina sorarsan daha iyi yardimci olur, burada kafani karıştırmaya gerek yok, kizini alirsin. Kolay gelsin.