Öncelikle merhaba ben yilardir burada
tüp bebek icin mücadele eden bir anne adayiydim. Şu anda çocuğum olmuyor diye bosanmak zorunda bırakıldım üstelik dolandirilarak. Kısaca özet gecicegim. Eşim çocuk olmadığı için boşanmak istediğini kendisi buna dayanamadigini beni sevmediğini vs vs bir dünya debebden boşanmak istedigini söyledi bende bir şekilde anladım aile evime geldim. Ben gelir gelmez mal kaçırma yapmis. Oysa mal kaciracagi parayla anlaşmalı avukat tutabilirdik

neyse ona rağmen gidip anlaşmalı dava aç verdiğine kabulum bundan kurtulalım dediğim halde dava açmayı kabul etmedi kendisi devlet memuru olduğunu gidip dava acmiycagini söyleyip beni dava açmaya zorladı. Neys ebunada tamam dedim. Ama olaylar çok cirkinlesti yani küfürler sen benim malına göz diktinler senin ederin ne ki saçmalıkları vs vs elimde hepsinin kanıtı var. Yani bir nevi zorla kasindi diyebilirim. Şimdi ev ve araba üzerinden. Arkadaşına geçmiş ben yarısını istiyorum. Alabilirmiyim iyi bir avukat tuttum bu süreçte karşı taraf arkamdan kısır di oglumuzun suçu yok diye konusmus ki ben evllilik süreci boyunca psikolojik baskıya uğradım bu konuda bu arada herhangi bir rahatsızlık yok çocuk olmuycak Allah kurtardı beni bu manyagin elinden ama şuan zorlu bir süreçten geçiyorum bu süreci yaşıyan arkadaslar var mı nasıl atlattiniz.