Çekmeceleri fırlattı beni dövemediği için

• Konu Sahibi Konu Sahibi eflatun1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eflatun1981

Ziyaretçi
arkadaşlar benim eşim şiddet uyguluyodu önceleri ama onu aileme şikayet ettim onlarda gözdagı verdiler artık beni dövemiyo bugünde kızımın ögretmeni beni okula çagırdı görüşmek için kızımın dersleri çok zayıf tatilde neler yaptırıp başarılı nasıl olabilir konuşma yapıcaktı eşimde sürekli yatıyo işine gitmiyo beni deli ediyo evde yattıgı için ben okula gidiyorum gelirkende kızı alır gelirim dedim yok dedi tek gelsin deyip bırakmadı çekti başına yorganı yattı bende tabi sinirlendim ozaman sen git ben gitmem dedi sende telefon aç telefonda anlatsın dedi olmaz yüzyüze görüşmemiz lazım yarıdönem çalışma kitapları vericek nasıl çalıştırıcagımı anlatacak dedim yine yok dedi ben gitmem lazım dedikçe o yok gitmicen dedi ögretmeni buseferde ne sorumsuz aile diycek hiç veli toplantılarınada katılmadık dedimse yok dedi tamamda sen nasılsa yatıyosun ben gidim gelim dedim ben sana yok demedimmi dedi kalktı bana vuramadı komidinin çekmecelerini aldı aldı duvara fırlattı.ondan sonra yine yatmaya devam etti.aradan yarımsaat geçti kızım okuldan geldi yarımsaatte gidip gelcektim yani degermiydi bukadar hır gürsaat 4te kalktı hiçbirşey olmamış gibi davranıyo ben kalkmadım yerimden çıktı kapıdan işine gitti.

Dengesizler arkadaşım yapılacak bişey yok..Şu anki halini,duygularını anlayabiliyorum..

Dur hele öyle olmaz böyle olur deyip o cekmeceleri kafasinda kirmak gerekirdi aslinda :kızgın:
Ne güzel birde hazir uyku sersemi iyce yermisin yemezmisin, dayak böyle atilir gibisinden alsanaalsanasmile

Töbe töbe ya.....:kahve:

altında bir doluluk vardır eşinizin. eh bu kadar dengesizlikte ancak bir erkekten beklenirdi zaten.. öff çok sinirlendim, allah yardımcınız olsun. nedeni neymiş peki? neden yollamadı sizi?

eşin yine iyi aileni ciddiye almış sana şiddet uygulamayı bırakmış
maalesef çevresini hiçe sayan erkeklerde var
canım burda hep aynı şeyler söyleniyo belki ama belli ki eşin sinirini kontrol etmekte zorlanıyo en iyisi onu bir psikiyatra götürmen ve bu sorunu kökten çözmen

pes...
böyle bir adama ne yapılır ki..
çocuğunu bile düşünmüyor. böyle babanın elinde tabi dersleri kötü olur çocuğun.anne olarak siz fedakarlık yapmaya hazırsınız, kendisi bir tarafını kaldırmadığı gibi size de engel oluyor.

ne yap ne et, bir önlem al güzelim.. çocuğun dersleri düzelsin, o çocuk okusun da seninki gibi bir kocası olmasın.

bu esnada sana da yazık tabi.. böyle bir evliliği hak edecek ne yaptın ki...

kızına da sana da daha iyi bir hayat diliyorum.

Bence;eşiniz bu öfke kontrolden qeçmesi qerek ..yani pskolojik olarak diplerde ssk.da psikoloqlar var.Belkide eşiniz depresyonda ..qitmekte yarar varCADIARZU

ben olsam boşanırım hemen böyle bi adamdan
ha demesi kolay diceksiniz belki. hani çocuğunuz da var.
ama kocanız sürekli şiddet uygulamaya kalkıyosa birşeyleri fırlatıp atıyosa bu durumda çocuğu düşünmenin hiç anlamı yok.
çünkü bir çocuk böyle bi babanın elinde zaten sağlıklı büyüyemez.
inanın boşanmanızdan, evlenene kadar yaşayacağı şeylerden daha az etkilenecektir.

yaşadığım için biliyorum.

iyi akşamlar

altında bir doluluk vardır eşinizin. eh bu kadar dengesizlikte ancak bir erkekten beklenirdi zaten.. öff çok sinirlendim, allah yardımcınız olsun. nedeni neymiş peki? neden yollamadı sizi?

Neden olacak hayatim, duyarsizligindan ilgisizliginden.....
Duyarli ilgili bir baba olsa, tamam hadi git kizin dersleri zayif neler yapabilecegimizi ögren demezmi?:delphin:

Yarim saat daha fazla uyusun diye yaptigi terbiyesizlige bak....:kahve:
pes...
böyle bir adama ne yapılır ki..
çocuğunu bile düşünmüyor. böyle babanın elinde tabi dersleri kötü olur çocuğun.anne olarak siz fedakarlık yapmaya hazırsınız, kendisi bir tarafını kaldırmadığı gibi size de engel oluyor.

ne yap ne et, bir önlem al güzelim.. çocuğun dersleri düzelsin, o çocuk okusun da seninki gibi bir kocası olmasın.
bu esnada sana da yazık tabi.. böyle bir evliliği hak edecek ne yaptın ki...

kızına da sana da daha iyi bir hayat diliyorum.

Okumaklada adam olunmuyorki güzelim, ne okumus tahsili adamlar var, karilarina agzina almicak hakaretler sayiyor, siddet uyguluyor.

ne sorumsuz babalar var ya pes artik pes annenin ve cocugun duygularini cok iyi anliyorum

misgibi işi var ha bire uyuyo millet iş bulamıyo bizimki ayagından tepiyo habire yatıyo ne varsa bu yatmakta bıkıp usanmıyo ay vallahi usandım bu adamın bu duyarsızlıgından birde kalşkmış hiçbirşey olmamış gibi davranıyo bende hiçbirşey olmamış gibi yapcaksan önce şu çekmeceleri topla yerine koyda komidin bi yerde çekmecelerde bir yerde dedim sen topla diyo ben niye toplim nasıl fırlattınsa öylede topla dedim sonra topladı gitti işe şimdide gelmiş eve nezaman gelsem pc elinde kestircem neti diyo bir bu var bunuda çok görüyosan al dedim

Şiddet eğilimli bir eş sonuçta. Sana vuramazsa evin herhangi biryerinden çıkaracak acısını. Belli ki çocuklada ilgilenmiyor. Normalde bırakın sizi bırakmamayı ,sizle beraber gelmesi gerekirdi.

Peki bu adam iyi bir eş değil, iyi bir baba değil, ne?
Cevabı belli.

bu adam ,bir gün gelir yine size vurur.
hah.. buraya yazıyorum. yazdım.
hem işe gitmiyor hem tembel,hem şiddet yanlısı ,hem çocuğunu düşünmüyor, okuluyla ilgilenmiyor.
söylesenize bana bu adamın elle tutulur neyi kalmış ki...

hıc bısı olmamıs gıbı yatması sanmam esınız yatarken aklından herseyı tartmısdır .bence..
evde mobılya kalmayınca napıcak pekı?..
sıra sızemı gelcek..
esınız bence ofkesını kontrol edemıyo ve sıze en ıyı destek bı uzmandan gelır..
nekadar gozdagıda verılse kı (bu bı erkek ıcın ahz edılırmı tartısılır) de esınız sıze karsı dahada hırcınlasıcaktır..ıs yerınde problemlerı var ıse ısı duzgun degılse bundan dolayıda sıze ofkelenmıs olabılır..yada kavga cıkartmak ıcın bahane arıyoda olabılır..
allah yardımcınız olsun ama unutmayınkı arada kaynayan cocugunuz oluyo..

bu adam ,bir gün gelir yine size vurur.
hah.. buraya yazıyorum. yazdım.
hem işe gitmiyor hem tembel,hem şiddet yanlısı ,hem çocuğunu düşünmüyor, okuluyla ilgilenmiyor.
söylesenize bana bu adamın elle tutulur neyi kalmış ki...
elle tutulur bı canı kalmıs..
allahın verdıgı bı canı sadece..
o yuzden onu bence dıslamak sıddete daha meıllı yapmamak ıcın konu sahıbesıne buyuk iş dusuyo..allah sabır versın ve esını degıstırmek ıcın her yolu denesın dert veren rabbımm dermanda vermısdır elbette esınıde duzelmesı ıcın bı derman vardır ..

ağzıma gelenleri söylemiyim ama o ortamda derslerinde ve hayatında başarılı bi çocuk yetiştiremezsiniz...

Back
X