E
eflatun1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflatun1981
arkadaşlar benim eşim şiddet uyguluyodu önceleri ama onu aileme şikayet ettim onlarda gözdagı verdiler artık beni dövemiyo bugünde kızımın ögretmeni beni okula çagırdı görüşmek için kızımın dersleri çok zayıf tatilde neler yaptırıp başarılı nasıl olabilir konuşma yapıcaktı eşimde sürekli yatıyo işine gitmiyo beni deli ediyo evde yattıgı için ben okula gidiyorum gelirkende kızı alır gelirim dedim yok dedi tek gelsin deyip bırakmadı çekti başına yorganı yattı bende tabi sinirlendim ozaman sen git ben gitmem dedi sende telefon aç telefonda anlatsın dedi olmaz yüzyüze görüşmemiz lazım yarıdönem çalışma kitapları vericek nasıl çalıştırıcagımı anlatacak dedim yine yok dedi ben gitmem lazım dedikçe o yok gitmicen dedi ögretmeni buseferde ne sorumsuz aile diycek hiç veli toplantılarınada katılmadık dedimse yok dedi tamamda sen nasılsa yatıyosun ben gidim gelim dedim ben sana yok demedimmi dedi kalktı bana vuramadı komidinin çekmecelerini aldı aldı duvara fırlattı.ondan sonra yine yatmaya devam etti.aradan yarımsaat geçti kızım okuldan geldi yarımsaatte gidip gelcektim yani degermiydi bukadar hır gürsaat 4te kalktı hiçbirşey olmamış gibi davranıyo ben kalkmadım yerimden çıktı kapıdan işine gitti.