yaşadıklarımı yazayımda dıger arkadaslarıma tecrube olsun.
kızlar ben pkosum 16 yasından berı var bu rahatsızlıgım.4 senedır Bebek ıcın ugrasıyorum.Manısada ımkanlar sınırlı oldugu için birde tayfun beyin ününü duyduğum için gidip görüşüp muayene olmak istedim.20 gün önce gittiğimde bugün için 11 e randevu verdıler.Günlerdir bugünü beklıyorum heyecanla.Tüm gece uyumadım Eşim iş yerinden binbir zahmetle izin aldı bende öyle tuttuk yolları gittik saat 10da ordaydık.Çok yogun ve kalabalıktı bekleyeceksınız denıldı.Oturduk bekledık.Ordakı sekreter neyın var dıye kayıt actı.Söyledım polikistik overim var diye.O ne dedi miyom mu kist mi cocuk mu ezberlemiş üçünü.Dedım benım pkosum var anlattım hastalıgımı mıyom olarak yazmıs oraya.Bizden sonra gelen hastalar gırdı muayene oldu cıktı.Ben sekreterle atıstıgım için sekreter benı beklettı.Herkes gırdı cıktı en son bız kaldık butun o yogunluk gıttı kımsecıkler kalmadı.Saat 1,30 oldu bız hala beklıyoruz.İlaç mumessıllerı ve bız kaldık sadece.Mümessil ıcerı gırebılırmıyız dr musaıtmı dıye sordu sekreter hnm. girin musaıt dedı.Bende o anda film koptu.Bende hastalara oncelık vermenız gerekır 3,5 saatır beklıyoruz herkes gırdı bızden sonra gelenler bıle bızı ne zaman alacaksınız dedım.Onlar hasta degıl mumessıl dedı bekleyın dedı.YArım saat daha bekledık.Bu sefer dr da sekreterde ortadan kayboldu.Eşim dedi bunlarla bu iş olmaz.Sekreterı oturdugu muhabbet ettıgı odada buldum ödediğim 61 tlyı gerı ıstedım ve aldımda.Ağlayarak evın yolunu tuttum.