• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri celal bayar üniversitesinde tüp bebek yada aşılama tedavisi yaptıranlar..2013/2014

perceneige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
9
415
56
39
merhaba kızlarr..
celal bayar üniversitesi hafsa sultan hastanesinde Tayfun özçakır ile birlikte aşılama yada tüp bebek tedavisi gören var mı aranızda?
ben geçen yıl Tayfun hoca Grandmedical deyken aşılama yaptırmıştım maalesef negatif:(kısmetse bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz..

Himmmm her muayene de kalabalik yuzunden en az iki saat bekleyip hatta randevu almak istedigimde en az iki hafta sonrasina randevu alabilip birde yanliz olmak gercektenn enteresan..bir ben varmisim ki koskoca kadinlar kulubunde tayfun hocanin hastasi.bunu sekretere ileteyim bari o da benimi kandiriyo ne "cok yogunuz bugun alamayabilirim" diyippp:)))

yaşadıklarımı yazayımda dıger arkadaslarıma tecrube olsun.
kızlar ben pkosum 16 yasından berı var bu rahatsızlıgım.4 senedır Bebek ıcın ugrasıyorum.Manısada ımkanlar sınırlı oldugu için birde tayfun beyin ününü duyduğum için gidip görüşüp muayene olmak istedim.20 gün önce gittiğimde bugün için 11 e randevu verdıler.Günlerdir bugünü beklıyorum heyecanla.Tüm gece uyumadım Eşim iş yerinden binbir zahmetle izin aldı bende öyle tuttuk yolları gittik saat 10da ordaydık.Çok yogun ve kalabalıktı bekleyeceksınız denıldı.Oturduk bekledık.Ordakı sekreter neyın var dıye kayıt actı.Söyledım polikistik overim var diye.O ne dedi miyom mu kist mi cocuk mu ezberlemiş üçünü.Dedım benım pkosum var anlattım hastalıgımı mıyom olarak yazmıs oraya.Bizden sonra gelen hastalar gırdı muayene oldu cıktı.Ben sekreterle atıstıgım için sekreter benı beklettı.Herkes gırdı cıktı en son bız kaldık butun o yogunluk gıttı kımsecıkler kalmadı.Saat 1,30 oldu bız hala beklıyoruz.İlaç mumessıllerı ve bız kaldık sadece.Mümessil ıcerı gırebılırmıyız dr musaıtmı dıye sordu sekreter hnm. girin musaıt dedı.Bende o anda film koptu.Bende hastalara oncelık vermenız gerekır 3,5 saatır beklıyoruz herkes gırdı bızden sonra gelenler bıle bızı ne zaman alacaksınız dedım.Onlar hasta degıl mumessıl dedı bekleyın dedı.YArım saat daha bekledık.Bu sefer dr da sekreterde ortadan kayboldu.Eşim dedi bunlarla bu iş olmaz.Sekreterı oturdugu muhabbet ettıgı odada buldum ödediğim 61 tlyı gerı ıstedım ve aldımda.Ağlayarak evın yolunu tuttum.:50:

yaşadıklarımı yazayımda dıger arkadaslarıma tecrube olsun.
kızlar ben pkosum 16 yasından berı var bu rahatsızlıgım.4 senedır Bebek ıcın ugrasıyorum.Manısada ımkanlar sınırlı oldugu için birde tayfun beyin ününü duyduğum için gidip görüşüp muayene olmak istedim.20 gün önce gittiğimde bugün için 11 e randevu verdıler.Günlerdir bugünü beklıyorum heyecanla.Tüm gece uyumadım Eşim iş yerinden binbir zahmetle izin aldı bende öyle tuttuk yolları gittik saat 10da ordaydık.Çok yogun ve kalabalıktı bekleyeceksınız denıldı.Oturduk bekledık.Ordakı sekreter neyın var dıye kayıt actı.Söyledım polikistik overim var diye.O ne dedi miyom mu kist mi cocuk mu ezberlemiş üçünü.Dedım benım pkosum var anlattım hastalıgımı mıyom olarak yazmıs oraya.Bizden sonra gelen hastalar gırdı muayene oldu cıktı.Ben sekreterle atıstıgım için sekreter benı beklettı.Herkes gırdı cıktı en son bız kaldık butun o yogunluk gıttı kımsecıkler kalmadı.Saat 1,30 oldu bız hala beklıyoruz.İlaç mumessıllerı ve bız kaldık sadece.Mümessil ıcerı gırebılırmıyız dr musaıtmı dıye sordu sekreter hnm. girin musaıt dedı.Bende o anda film koptu.Bende hastalara oncelık vermenız gerekır 3,5 saatır beklıyoruz herkes gırdı bızden sonra gelenler bıle bızı ne zaman alacaksınız dedım.Onlar hasta degıl mumessıl dedı bekleyın dedı.YArım saat daha bekledık.Bu sefer dr da sekreterde ortadan kayboldu.Eşim dedi bunlarla bu iş olmaz.Sekreterı oturdugu muhabbet ettıgı odada buldum ödediğim 61 tlyı gerı ıstedım ve aldımda.Ağlayarak evın yolunu tuttum.:50:

merhabalar..
birirleri varmış diye sevindim ama mesajını okuyunca çok üzüldüm..tayfun hoca hastalarına karşı çok ilgilidir aslında nasıl böyle bişey oldu şaşırdım..ben grand da da hastasıydım onun ordan tanıyorum bu hastaneye geçince yogunluğu fazlasıyla arttı maalesef..doktora ulaşmak güçleşti..ama sekreter hanımın yaptığına çok kızdım ne demek onlar hasta değil mümessil olurmu öyle şey..mümessilin hastadan öncelikli olduğu nerde görülmüş allah aşkına.mümessil gerekirse mesai bitimine kadar bekler şayet doktor muayeneleri bitince görüşmek isterse görüşebilir..vallaa az bile yapmışsın seni o kadar beklettikten sonra..şimdi ne yapacaksın peki?grand da ki doktorla görüştünmü?yoksa direk izmir mi?hakkında hayırlısı olsun gerçekten çok kötü bi deneyim olmuş:((

merhabalar..
birirleri varmış diye sevindim ama mesajını okuyunca çok üzüldüm..tayfun hoca hastalarına karşı çok ilgilidir aslında nasıl böyle bişey oldu şaşırdım..ben grand da da hastasıydım onun ordan tanıyorum bu hastaneye geçince yogunluğu fazlasıyla arttı maalesef..doktora ulaşmak güçleşti..ama sekreter hanımın yaptığına çok kızdım ne demek onlar hasta değil mümessil olurmu öyle şey..mümessilin hastadan öncelikli olduğu nerde görülmüş allah aşkına.mümessil gerekirse mesai bitimine kadar bekler şayet doktor muayeneleri bitince görüşmek isterse görüşebilir..vallaa az bile yapmışsın seni o kadar beklettikten sonra..şimdi ne yapacaksın peki?grand da ki doktorla görüştünmü?yoksa direk izmir mi?hakkında hayırlısı olsun gerçekten çok kötü bi deneyim olmuş:((

canım gercekten butun hevesımı kırdılar boslukta gıbıyım.nereye gıtcem ne yapıcam hıc bılmıyorum.Ama şikayet edecegım saglık bakanlıgına.3,5 saat bekletıldım egosu yuksek bır ınsanın hırsı yuzunden ayıp bu baska hıcbırsey degıl.Eger cok yogunsa o gun ıcın randevu vermeseydı ben beklerdım.Ve bırde gozumun onunde bır kadın geldı daha once randevu almadan hemen sıra alıp dra muayene oldu cıktı.Ve işin garıbı ne bılıyomusun ben pkosum dıyorum o ne demek dıyor mıyommu kıstmı cocukmu ıstıyorsun dıyor dıyorum pkosum acıklıyorum hastalıgımı oraya mıyom yazıyor ve sen bana bende mıyom var dedın dıyor.Allah bıldıgı gıbı yapsın dra ulasamadıgım için hakkında iyi yada kötü birsey söyleyemeyecegım.Ama gercekten kendıme gelemedım agla agla gözüm şişti.Hep benı buluyor boylelerı:43:

canım gercekten butun hevesımı kırdılar boslukta gıbıyım.nereye gıtcem ne yapıcam hıc bılmıyorum.Ama şikayet edecegım saglık bakanlıgına.3,5 saat bekletıldım egosu yuksek bır ınsanın hırsı yuzunden ayıp bu baska hıcbırsey degıl.Eger cok yogunsa o gun ıcın randevu vermeseydı ben beklerdım.Ve bırde gozumun onunde bır kadın geldı daha once randevu almadan hemen sıra alıp dra muayene oldu cıktı.Ve işin garıbı ne bılıyomusun ben pkosum dıyorum o ne demek dıyor mıyommu kıstmı cocukmu ıstıyorsun dıyor dıyorum pkosum acıklıyorum hastalıgımı oraya mıyom yazıyor ve sen bana bende mıyom var dedın dıyor.Allah bıldıgı gıbı yapsın dra ulasamadıgım için hakkında iyi yada kötü birsey söyleyemeyecegım.Ama gercekten kendıme gelemedım agla agla gözüm şişti.Hep benı buluyor boylelerı:43:

hiç ağlama üzülme de..bundada vardır bi hayır de..ve sakın söyleyeceğimi yanlış anlama ama adetin bittikten sonra alalade bi gün tekrar randevu al eşinide yanına alıp git tüp bebek hakkında görüşmek istiyorum de ama sadece görüşme olacagını muayene olmayacağını belirt..kerime hanıma da tavrını koy geçen sefer olup bitenin farkında olsun zaten seni tanıyacaktır..eşin özel sektörde çalışıyo sanırım,görüşme için saat beşi bekleyebilirsin meselaa hatta randevunu bile bu şekilde alabilirsin en son girebilirim sorun değil de ona göree geç bi saatte gidersin sen 4 bucuk gibii,eşinde 5 gibi gelir..bencee tayfun hocayla mutlaka bi görüş..grand da ki doktorlada görüş..haa bu iki doktor içine sinmezse izmiri değerlendirirsin..hiçç üzülmee herşeyin hayırlısıı..sıkma canını emi..ama izmire gitmeden bi kez tayfun hocayla yüzyüze görüşmeni isterim..dersenkii sen çok mu mennunsun inan bişey diyemem..aşılamam grandda olmuştu ordan ordaki düzenden gerçekten çok memnundum ama celal bayardaki düzen benimde hiç hoşuma gitmiyor sadece tayfun hoca için gidiyorum..laparoskopimide orda oldum kasım ayında hastane ve hastanenin düzenii çok kötü:((ama naoalım mecbur katlanıyorum:((

canım haklısın bende kimyasal gebelik yasadım tayfun hocaya gittim ,ama resmen cocugun olmaz dedi. bana asılama yapacağını söyledi, ama ben o ay ona gitme gereği duymadım cunku hamileymişim. tayfun hocanın bize tawrını beğenmedim ,grand medikaldeyken gittk eşimle.park halinde arabasına biri vurmuş morali cok bozukmuş ondan benim kan sonuçlarıma bile bakmadı ,sekreteri sinir etti beni sokmadı içeri.kişilik olarak hakkında yorum yapamam ama yasadıklrım . yani onun arabasından daha değersizmişim ki 2dakkasını ayırmadı. Manisada prof. dr .mümtaz faik koyuncuyu önerebilrim . yeri akmescid mah. gediz tıp merkezi karsısında. İnsallah hersey gönlünce olsun , tedaviye ihtiyacın olmadan hamile kalman dileğiyle.....

percenige senle daha önce burda sştede tanışmıştık hatırladınmı bilmiyorum merak ettim seni ne durumdasın neler yaptın grandda bende tüp yaptırmıştım tayfun beye)))AMA TUTUMADI

percenige senle daha önce burda sştede tanışmıştık hatırladınmı bilmiyorum merak ettim seni ne durumdasın neler yaptın grandda bende tüp yaptırmıştım tayfun beye)))AMA TUTUMADI

merhabalarrrr canım hatırladım tabii hatırlamammı:))aşılama yaptırdığım dönem tanışmıştık..ben iyiyim..beklemedeyim şu an,kasımda laparoskopi yapıldı işte tüplerim tıkalıymış tüp bebeğe başlamaya çalışıypruz işte bu ay başlayacaktık ama tsh yükselmiş başlayamadık endokrin bölümüyle görüştüm ilaca başladık şimdi ilac 6 ila 8 haftada etkisini gösteriyormuş bakalım bu ay yine hormon testi yaptırırım eğer düşerse başlarız inşallah olmazsa öbür ay kısmett:(sen nasılsın?neler yapıosun?ne zaman yaptırdın tüp bebek?hayırlısı be tatlım vakti zamanı gelmemiş demekki daha inşallah en hayırlı ve en kısa vakitte bizede nasip olur..tayfun hocadamısın hala değiştirdinmi?

Back
X