- 21 Haziran 2018
- 121
- 27
- 98
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
İnşallah çok ediyorum, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSizin embriyo olusmuş bile tedavi tüp bebek öncesi için yapılan birşey.. roside sperm olmayan erkeklerin sperm öncesi hücreyle tüp bebek yapılma işlemi. Bu kadar strese girmeyin bence dua edin embriyolarınız size tutunsun güzel bi hamilelik geçirin
Hangi seviye ile rosi bebek yapıldı?İnşallah çok ediyorum, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBizim tüp bebek tedavimiz rosi tekniği ile oldu bundan dolayı merak ediyorum belki eşimde de sperm bulunabilir farklı bir tedaviyle
Bizde celalettin peruda tedavi gördük bir buçuk sene kadar hiç tese olmadan bıraktık biraz ara verdik pandemi felan girince araştırma hastanesinde mikto tese oldu eşim yeteri miktarda bulundu 10 embriyo oluşmuştu 3 gün iki embriyo transfer ettirdik negatif oldu 5. Güne 2 embriyo gitti onun transferindede maalesef kimyasal gebelik oldu. Tedavinin işe yaradığını düşünüyorum ben ama maddi manevi olarak çok yıpratan bir süreç Hayırlısı olsun hakkımızda. Şimdi dondurulmuş bi tüp var kalan spermleri dondurdular hazır olunca tekrar denicez nasip olursaİnşallah çok ediyorum, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBizim tüp bebek tedavimiz rosi tekniği ile oldu bundan dolayı merak ediyorum belki eşimde de sperm bulunabilir farklı bir tedaviyle
Sb1 di, geçen yıl yapılmıştı microtese ordan kalan tüple yapıldı bu seneki embriyomdaHangi seviye ile rosi bebek yapıldı?
Celalettin Peru’da tedavide eşim.
Memnunuz biz. Bir cok kişi tanıyorum bebek sahibi olan.
İnstagramdan bakabilirsiniz hepsi doğru onların.
Çok memnun kalanlar var ama insan şaşırıyor hangi doktora gideceğine bende kararsız kaldımBizde celalettin peruda tedavi gördük bir buçuk sene kadar hiç tese olmadan bıraktık biraz ara verdik pandemi felan girince araştırma hastanesinde mikto tese oldu eşim yeteri miktarda bulundu 10 embriyo oluşmuştu 3 gün iki embriyo transfer ettirdik negatif oldu 5. Güne 2 embriyo gitti onun transferindede maalesef kimyasal gebelik oldu. Tedavinin işe yaradığını düşünüyorum ben ama maddi manevi olarak çok yıpratan bir süreç Hayırlısı olsun hakkımızda. Şimdi dondurulmuş bi tüp var kalan spermleri dondurdular hazır olunca tekrar denicez nasip olursa
Amin inşallah olmazsada dünyanın sonu değil.. bu imtihan bitiyı başka imtihan başlıyo çevremde bunu çok kişiden gördüm o yüzden eşimle huzurlu mutlu yuvama bakıyorum artık sağlık olsun herşey olur.Çok memnun kalanlar var ama insan şaşırıyor hangi doktora gideceğine bende kararsız kaldımsizin hakkınızda da hayırlısı olsun hepimiz tez zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah
Gözünüz aydın sonunda da güzel sonuclar alirsiniz inşallahBizde Bülent Erolda tedavi görüp sonuç alanlardanız tek tük hareketsiz çıkış varken yalnızca ilaç tedavisiyle çok şükür çıkış sağladı Bülent hoca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?