- 24 Mart 2024
- 23
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi gokturkgokce
-
Sayfamda yorumlarıma bakın biz olumlu sonuç aldık çok uzun olduğu için yazamıyorum çok yardımcı oldum yazdım bizim gbi olanlara şöyle özet geçeyim bizde Celalletin Peru’dan tedavi gördük eşimde sperm hareketsizliği vardı 2 seneye yakın bitkisel ilaç kullandı eşim tam çıkışlarımız olmadan bıraktırmadı doktorumuz sağolsun çok yardımcı oldu bizlere şimdi onun sayesinde eşimin çıkışları oldu ve sağlıklı 5Aa embriyolarımız oldu 1 transfer yaptık tuttu ama düşük yaşadım şimdilik 2. Transferime hazırlanıyorum eşim Tansel kaplanda. M.tese de oldu bişey çıkmadı peru hocamız teseye karşı doğal yolla çıkışları sağlıyor biz ondan memnun kaldık Allah ondan razı olsunMerhaba.Eşim azosperm hiçbir şekilde sperm çıkışı yok genetik testi tahlilleri normal Celalettin Peru’nun önerisiyle doppler yaptırdık varikosel çıktı şu anlık bunun için bi işlem önermedi doktor.Daha önce tese olmadı.Sperm testini doktorun önerdiği yerde yaptırdık grade 1 seviyesinde nadir hücreler görüldü yani kök hücresi de çok az ve seviyesi düşük.Tedaviye başladık 3 aylık ilaç bitkisel takviye ve iğne tedavisi verdi.Tedavi gören sonuç alan bizimle aynı durumda olan varsa yazabilir mi?Ayrıca doktor beyin önerdiği iğneleri bulmak çok zor bu konuda da yorum yazarsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.İnsan kısa sürede sonuç almak istiyor ama uzun bir süreç sanırım en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah isteyen herkese versin Allah hayırlısıylaSayfamda yorumlarıma bakın biz olumlu sonuç aldık çok uzun olduğu için yazamıyorum çok yardımcı oldum yazdım bizim gbi olanlara şöyle özet geçeyim bizde Celalletin Peru’dan tedavi gördük eşimde sperm hareketsizliği vardı 2 seneye yakın bitkisel ilaç kullandı eşim tam çıkışlarımız olmadan bıraktırmadı doktorumuz sağolsun çok yardımcı oldu bizlere şimdi onun sayesinde eşimin çıkışları oldu ve sağlıklı 5Aa embriyolarımız oldu 1 transfer yaptık tuttu ama düşük yaşadım şimdilik 2. Transferime hazırlanıyorum eşim Tansel kaplanda. M.tese de oldu bişey çıkmadı peru hocamız teseye karşı doğal yolla çıkışları sağlıyor biz ondan memnun kaldık Allah ondan razı olsun7 sene sonrasnda gebelik yaşayabldm kısa da sürse ilkdi ama eşsiz bir histi umarım tekrar olur Allah emeklermizi boşa çıkarmasın sizinde bizimde
Amin hepimiz inşallah evet süreç uzun sürdü bizi. Tabi herkeste farklı gösterebilir çıkışlara göreYorumlarınız için teşekkür ederim.İnsan kısa sürede sonuç almak istiyor ama uzun bir süreç sanırım en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah isteyen herkese versin Allah hayırlısıyla
Merhaba şanslısınız ki en başta 1 milyon sperm görmüşsünüz bu da sizin için herhangi bir tedavi yönteminin daha kısa sürede sonuç vereceği anlamına gelir.Biz Celalettin Peru da tedavideyiz tedavimizin 4.ayı bitmek üzere benim eşim Azosperm yani 0 sperm hiçbir çıkış yok mikrotese olmadı doktor bey de mikroteseye ilk aşamada karşı fakat mikrotese olmuş birçok hastası da var.Doktor iğne ilaç ve bitkisel tedaviler veriyor.Sperm tahlilini detaylı yaptırıyor sperm olmasa bile sperm öncül hücrelerinin seviyesine bakıyor.Biz başlangıçta sa sb seviyesindeydik.Evreler(sa sb sc sd ve sperm hücresi) kısaca şu anda sc seviyesindeyiz ilerleme katediyoruz süreç yavaş ilerliyor ilaçlar da maliyetli fakat hiç sperm olmayan birinde ilerleme katetmenin de bir zamanı olmalı inşallah kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz biz doktordan memnunuz.Merhaba eşim microtese oldu ve sperm bulunamadı. biz geçtiğimiz yıl ağustos ayında 1 milyon sperm gördükten sorna tekrar hiç sperm görmedik. Microteseden çok umutluyduk ancak büyük bir hayal kırıklığına uğradık. kaç gündür ne yedik ne içtik araştırmalara başladık. bu alanda tedaviye başlamak için iki dr arasındayız bir tanesi de Celalettin Peru. Kendisi ile telefon görüşmesi yaptım ancak doktorumuza gitmiş kişilerin deneyimleri benim için çok daha kıymetli. Lütfen giden arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Fitoterapi yanında hormon desteği de kullanıyor diye biliyorum ama hangi ilaçları veriyor, bu ilaçlar hastalarda fayda sağlıyor mu buna çok ihtiyacım var.
G gokturkgokce ilerlemenize çok sevindim, Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Doktorumuzun kendi çalıştığı bir laboratuvar var anladığım kadarıyla. sa sb sc gibi seviyeler hiç sperm olmadığı durumda neyin göstergesi oluyor beni aydınlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?