• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi görenler,gelin burada dertleşelim...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz 2 senedir celalettinde hırmın tedavisi gördük tansele gidince oda tedavi verir mi direk tese yaparmı acaba eşimin hormonları iyi şu anda
Bizde 1.5 yıldır celalettin hocazin tedavisindeyiz azo sperm hastasiydik çok şükür artık sperm çıkışı basladi hormonları ilk gittigimizde eşimin FSH 105 testesteron 230 lardaydi şuan hepsi normal eşim bugün centrum da test verecek sperm testi. Orası iyi değil diyorlar yorumlarda okudum ama sadece test vercek. Celalettin Peru hocamıza ne kadar teşekkür etsem azdır 😍🤲 bir kere bizde tese olduk Kaan Aydos yapmıştı sonuç alamadık.

Canım Meraba biz de Peru ya gttik ama tavrı hoşumuza gtmedi hiç bizi dinlemedi bile hormona baktı bakmadı şak die listeyi çıkardı koydu önümüze alaycı Bi tavır sergiledi bize Peru sonra aldı Salih in yanına götürdü bize o da anlattı ilaç iğne hap macun filan hepsi anlaşmalı dedi şaştık kaldık para dönüo yani bizden sonra gireceklerle sohbetim oldu 1 yıldır gelioz çıkış yok hala bizde dediler Biz de Salihin odasındayken onlar geldi Peru yla birlikte aynı ilaçları vermiş.Biz kararsız kaldık almadık iğne filan tansel kaplancan a başladık bu hafta tedaviye ve Dr iğne filan verdi ama vermeden eşime şu hastalık var mı bu var mı filan die de sordu Peru şak die koymştu önümüze. Ne diyeyim inş insanların parasını almak için yapmıodr bu işi.
Canım Allah'ım hepimize anne olmayı nasip etsin 🤲 bizde 1.5 yıldır celalettin hocamizin tedavisindeyiz biz azo sperm hastası olarak baslik kök hücremiz bile yoktu bir mikro tese olduk Kaan beyde sonuç alamadık. Şuan hormonlarmiz herseyimiz normale döndü bitkisel macun ve ilaçları eşime çok iyi geldi eşimin bağışıklık rahatsızlığı vardı şuan çok iyi kilo alamiyordu almaya başladı sinir halı geçti hormon iğne ve ilaçları çok yıpratıyor vücudu eşimin öyle oldu Kaan bey tedavisinde.bize de sormamisti kan sonuçları zaten belli ediyor herkesin kendi düşünce görmek istediği gibi biz tevekkül ettik sabrettik asla neden niçin demedik çok hastası ile karşılaştık kiminin 2yil kiminin 4ay kişinin durumuna göre bizim 1.5 yılda çıkışımız oldu çok şükür 🤲 inanmak sabretmek gerek bebislerimizi kucağımıza almak için umutlarınız umutlarımız hepimiz için.ben bazen üzülüyorum hocamızın gün geçtikçe çok hastası oluyor bizimle çok ilgilenmez diye 🥰 sağolsun elinden ne gelirse yaptı bizim için ilk başta gerekeni söyledi ve zamanla en Büyük destekcimiz oldu❤️

Eşimin bu ayın 27 sinde randevusu var bakalım neler diyecek bu son randevumuz zaten başka doktor araştırıyoruz büyük ihtimalde tansel kaplancana gidecek eşim
Canım naptınız peru ya gttnz mi sonuc nasıl neye karar verdnz

Canım naptınız peru ya gttnz mi sonuc nasıl neye karar verdnz
Martta 2 yıl olacak tam şubatta centrumda test verecegiz çok umutlu depilim marttan sonra iyi bir merkez bulup micro tese olacak eşim inşallah bir mucize olur sperm çıkar o zamana kadar

Martta 2 yıl olacak tam şubatta centrumda test verecegiz çok umutlu depilim marttan sonra iyi bir merkez bulup micro tese olacak eşim inşallah bir mucize olur sperm çıkar o zamana kadar
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel haberlerle dönersnz ordan Allah tan ümit kesilmez 🙏 inşallah tüm hastalar şifa bulsun inşallah m tese olan herkeste bulunur 🙏🤲🤲

Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel haberlerle dönersnz ordan Allah tan ümit kesilmez 🙏 inşallah tüm hastalar şifa bulsun inşallah m tese olan herkeste bulunur 🙏🤲🤲
inşallah canım dayanmaya çalışıyorum ama çevre baskısı çok yoruyor insanı 5 yıl oldu evleneli söyleyecek yalan kalmadı etrafa

inşallah canım dayanmaya çalışıyorum ama çevre baskısı çok yoruyor insanı 5 yıl oldu evleneli söyleyecek yalan kalmadı etrafa
Çok iyi anlıyorum canım biz de 2 yıl oldu bu kısa zman bile beni yoruo ne yalan atacağımı şaşırıyorum herkese başka Bi şey sölüo Rum yine sorarsa farklı Bi şey dicem mi yalan ortaya çıkar mı die korkuom da. Bıkıom insanlardan. İnşallah iyi haberler alırız alırsnz canım. Bi z de bu ay sonunda gtcez hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🙏

Çok iyi anlıyorum canım biz de 2 yıl oldu bu kısa zman bile beni yoruo ne yalan atacağımı şaşırıyorum herkese başka Bi şey sölüo Rum yine sorarsa farklı Bi şey dicem mi yalan ortaya çıkar mı die korkuom da. Bıkıom insanlardan. İnşallah iyi haberler alırız alırsnz canım. Bi z de bu ay sonunda gtcez hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🙏
İnşallah canım

Back
X