Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın babası alkolikti ve bu sebeple mutsuz bir çocukluk geçirdi. Bitmek bilmeyen kavgalar, 15 yaşındaki gençkızı fazlasıyla yıpratıyordu. Bir akşam yine eve sarhoş gelen babası, annesini dövmeye ve taciz etmeye başladı. Artık bu işkenceye dayanamayan annesi, “Bu akşam ikimizi birden öldüreceğim” diyen babasını vurdu. Kendini ve kızını koruduğu gerekçesiyle annesi Gerda bu cinayetten ceza almadı. Ancak Charlize bu olayın etkisinden hiçbir zaman kurtulamadı ve babasız büyümek zorunda kaldı.
Asena

İbrahim Tatlıses'le yaşadığı ilişki süresince sürekli şiddet gördüğünü dile getiren Asena, katıldığı bir televizyon programında, "2000'in haziran ayında çok kötü bir dayak yedim. İlişkimiz başlamak üzereydi. Hatırladığım kadarıyla önce fiziksel olarak şiddet oldu. Sonra buz kovasını fırlattığını gördüm. Kanlar içinde hastaneye götürüldüm" demişti. "Ben ondan habersiz kapının dışına çıkamazdım. Eğer gittiğim yerde cep telefonu yoksa, ev telefonunu verirdim. Onunla birlikteyken her şeyim kısıtlanmıştı." diyen Asena'nın ünlü şarkıcıyla olan ilişkisi 2001 yılında sona erdi.
Tina Turner

Rock'un öncülerinden kabul edilen Tina Turner'ın ilk kocası yapımcı ve müzisyen Ike Turner'dan gördüğü şiddetin hikayesi "Bunun Aşkla Ne İlgisi Var?" adlı bir filme bile konu oldu. Son derece baskın bir karakter olan Ike Turner, Tina'nın kazandığı parayı yıllarca kendi alkol ve uyuşturucu bağımlılığı için kullanmış ve bu yetmezmiş gibi eşine ağır fiziksel şiddet uygulamıştı. Tina Turner eşinden ayrılma kararını ise ancak yirmi yılın sonunda verebildi. Ike Turner'ın bu cümlesi karısına yıllarca yaşattığı şiddeti adeta özetliyor: "Tabii, Tina'ya çok vurdum... Bir çok kez düşüncesizce yumruk atarak onu yere serdiğim de oldu. Ama onu hiç dövmedim."
Deniz Akkaya

Deniz Akkaya da fiziksel şiddet gören ünlülerden. Yediği dayaklar yüzünden kulağında işitme kaybı yaşayan manken, eski sevgilisinden davacı da olmuştu. Şiddet gördüğünü her mecrada cesurca dile getiren Akkaya, bir röportajında, kendisine vuran sevgilisine, "Lütfen suratıma vurma, ben yüzümle kazanıyorum" diye yalvardığını söylemiş, "Bu tür şeyleri dışa vurmak gerekiyor. Sen çıkıp anlatırsan, başkaları da anlatıyor" demişti.
http://nediyor.com/galeri/celladina-asik-olmak-8-unlu-kadinin-siddet-hikayesi/