mayıs ayında tanıştım dr beyle..tavsiye ile gitmiştim zaten.. benim değerim yüksek eşimin düşük çıkmasından dolayı tüp bebek denememizi önerdi ve çok şükür 7 aylık hamileyim. tecrübeli dr. çok memnunum. iyiki ona gitmişim kiiii uzak olmasına rağmen..yine olsa yine tercihim cem bey olucak..
cikolata kist laparoskopi ameliyatimi cem bey yapti..bizde tup deneyecektik fakat bana cok ilgisiz geldi ve sordugum sorulara net cevap alamadan kapiyi gosteriyor hemen ayaga kalktip kapiya gidiyo yeter artik der gibi...ve cikmak zorunda kaliosun....esimle cikip birbirimize bakioduk eee noldu simdi bisey anlamadik diye :)
yani ben pek memnun kalmadim ama bilgisine bisey diyemem...zaten cok isi asistanlari yapiolar
cikolata kist laparoskopi ameliyatimi cem bey yapti..bizde tup deneyecektik fakat bana cok ilgisiz geldi ve sordugum sorulara net cevap alamadan kapiyi gosteriyor hemen ayaga kalktip kapiya gidiyo yeter artik der gibi...ve cikmak zorunda kaliosun....esimle cikip birbirimize bakioduk eee noldu simdi bisey anlamadik diye :)
yani ben pek memnun kalmadim ama bilgisine bisey diyemem...zaten cok isi asistanlari yapiolar
ben varım . Temmuzda gittim kendisine . ikince denememi başarılı bir doktorla yapayım dedim . Cem bey Zeynep kamilde görev yaptığı dönemdede başarılı bir doktordu . gidip gelirken ozgeeren inde dediği gibi ilgisizliği insanı deli ediyor . ben şahsen iyi bir elektrik alamadım . ilgilenmedi . misal gerekli şeyler çok iyi yapıyor iyi bir hekim ama bir şey soracaksın sanki bir yere yetişecekmiş gibi acele ediyor soramadan çıkıyorsun . Hemşireler bir numara çok iyi ve alakalı bir ekibi var . ekibine diyeceğim yok ama bizim gibi insanların ilgiye ihtiyacı var . kendisi hiç bir şekilde yardımcı olmuor . neyse tedavim bitti hamile kaldım . dedik cem bey ile devam edelim kontrollere . 3 aylık hamileyken bana verdiği kan sulandırıcı iğneyi bilip bilmeden kesme kararı aldı !!! ama iğneyi kestikten sonra bebeğin kalbi durdu alındı o kadar kızgındım ki ona anlatamam beni bir kere aramadı kürtajımı da orada olmadım ama ne hastaneden ne kendisinden telefon gelmedi bende geçenlerde mail yazdım içimden geldiği gibi Allaha havale ediyorum hakkım kalmışsa kendi hatası ise hakkım sonuna kadar haramdır !!! . aaaa meğerse bende kan pıhtılaşma sorunu varmış .
ben kesinlikle sana tavsiye etmem . istanbulda dünya kadar yer var oralara git . ayrıca yeditepe tedavi esnasında tahlillerine vs vs çok masraf çıkarıyor artı olarak . memorial a git semra hanıma . kendisi de çok başarılı bu konuda .