• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem öncüloğlu

• Konu Sahibi Konu Sahibi zasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
39
İstanbul
Kozyatağı acıbadem hastanesinde cem öncüloğlu'na doğum yaptıracak ve yaptırmış arkadaşlar lütfen burda buluşalım.

valla ben kendisine ilk defa gectigimiz hafta gittim kimseden oneri almadan hastane sayfasindan bakip randevu aldim acikcasi bilgisi olanlara ulasmaya calisiyorum hala karra verebilmis degilim

merhaba,şu anda 5 aylık hamileyim. en başından beride cem beye gidiyorum.acıbademde calışan bir dr arkadaşımızın tavsiyesi üzerine cem beye gitmeye başladım. acayip derecede memnunum. herşeyden önemlisi çok saygılı ve ilgili bir doktor. size güven veriyor. ama bende diğer arkadaşlardanda yorum almak isterim

ben bu konuyu açtığımda hamileydim,doğumumu yaptım çok şükür kzım 6 aylık oldu bile:nazar:cem bey çok iyi bir hekim,direk sezeryana yönlendirmiyor,çok sıcakkanlı,30kilo civarında almama rağmen normal doğum yaptırdı bana ve herşey süper geçti.herkese tavsiye ederim.

Merhabalar, Ben haziran ayındadoğum yaptım. Cem Bey ve ekibinden çok memnun kaldım.Stressiz bir hamilelik ve rahat bir doğum yaptım.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Muayenelerimde de ona gitmiştim. İstediğinizde ulaşabiliyorsunuz, ilgili, rahat ve sizi de rahatlatıyor.
Özellikle normal doğuma teşvik ediyor.

merhaba:)
ben de hamileliğimin 16. haftasındayım ve başından beri Cem beye gidiyorum. Gerçekten çok ilgili ve son derece bilgili bir doktor:) gitmeden önce çok araştırdım ve internetten hakkında çok güzel şeyler okudum :)

Aralık 2012 de doğumumu cem öncüloğlu yaptırdı,çok mükemmel bir insan.onun sayesinde çok rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirdim.tüm hamilelere tavsiye ediyorum.dr.umuz kozyatağı acıbadem hastanesinde çalışmaktadır.

Son düzenleme:
Zaten uzun süredir doktorum Cem beydi..her şikayetim ve rutin kontrollerim için ona giderdim.şimdi hamilerim ve gözüm kapalı Cem beyle devam edeceğim..karşıda oturmama rağmen kendisini çok sevdiğim ve güvendiğim için kozyatağına gitmek bile umurumda değil açıkçası...herkese tavsiye ederim,mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor...

Zaten kardeşimin ve en yakın arkadaşlarımın doğumlarını da hep kendisi yaptırdı..bu arada normal doğumdan yana olması da süper...hep normal doğuma yönlendiriyor elbetteki karar sizin ama kolaya kaçıp sezeryanı tavsiye etmiyo bir çok Dr gibi..

Merhaba arkadaslar,
Benimde doktorum Cem Onculoglu'ydu. Kesinlikle cok yi bir doktor, cok olculu, cok saygili. Esimin Acibadem Hastanesinde calisan bir arkadasinin tavsiyesi ile gitmistik. Dusunen, adini duyan, arastiran varsa eger hic dusunmesin derim :) Ve dogum icinde kesinlikle Acibadem Kadikoy Hastanesi ! Dogumdan cikmis bir anne icin en ust seviyede ilgi alaka her saniye isteklerinize cevap veren, sizinle ilgilenen tatli hemsireler. Ayni sekilde bebeginiz icinde mukemmel bebek hemsireleri. Biz gercekten inanilmaz memnun kaldik, imkani olan herkese tavsiye ederim :)

Konu eskiymiş ama yazmak istedim. Benim de doktorum Cem Bey. Kozyatağı Acıbadem Hastanesinde çalışıyor. Kendisi çok ilgili, hassas bir o kadar da sempatik bir doktor. Doktorla iletişimin rahat olması ve gerekli olan her an ona ulaşılabilinmesi hamilelik sürecinde oldukça önemli. Cem beyde hiçbir sorun yaşamadık. Her an ulaşabildim. Yanında kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Doğumuma çok az kaldı bakalım doğum nasıl olacak. :KK200:

Merhaba

Ben de cem beye gitmek istiyorum. Bazi dr lar icin dogum haricinde ekstra ucret istediginden bahsettiler. Cem bey ekstra bi ucret istiyor mu ? Ne kadar ?
Yazin kizlar nolur.. :)

Merhaba

Ben de cem beye gitmek istiyorum. Bazi dr lar icin dogum haricinde ekstra ucret istediginden bahsettiler. Cem bey ekstra bi ucret istiyor mu ? Ne kadar ?
Yazin kizlar nolur.. :)
Hayır canım öyle bi durum söz konusu değil. Epidural sezeryan oldum çok rahat oldu her şey , Cem bey muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

Back
X