• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Yılmaz'dan Charlie Hebdo isyanı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Paylaş Paylaş
'Bir kenarda oturup nefret körükleyenlere insan ne dileyeceğini bilemiyor'
page_cem-yilmazdan-charlie-hebdo-isyani_968831939.jpg

'Bir kenarda oturup nefret körükleyenlere insan ne dileyeceğini bilemiyor'

Fransa'da Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırıda 12 kişinin yaşamını yitirmesine bir dönem Leman'da çizen Cem Yılmaz da tepki gösterdi.

Yılmaz Twitter'dan şunları yazdı:

"Bir fikrim var "Sen Öl" iş buraya gelmiş dünyada... Dünyaya bak amk! Güneş sistemindeki tek hayat olan gezegenmiş ! Has...tir ordan.

Hayat kokan yorumlar sevgi dolu insanlarla nereye gidecek bu kervan bakalım....yoksa bundan sonra katırlarla mı devam edilecek..

Bir kenarda oturup nefret körükleyenlere insan ne dileyeceğini bilemiyor.Herkesin dilinde "beni,bizi sevmeyen ölsün"şarkısı.Çok yaşayın e mi"

http://t24.com.tr/haber/cem-yilmazdan-charlie-hebdo-isyani,283015

Doğru demiş, maalesef her ne konuda olursa olsun bizim gibi düşünmeyene ya da bizim hassasiyetimize saygı duymayana ölsün diyecek kadar gözümüz dönmüş.

Dünya'da durum nasıldır bilemiyorum lakin ülkemizde nefret söylemlerini görmek, o nefret söylemlerinin desteklenmesi beni tüm kimliklerim bir yana, insan olarak çok üzüyor.

Nereye gidiyoruz? Sanki hergün biraz daha birbirimizi ve insanlığımızı yok ediyoruz.

Yok oluşumuza üzüleceğimize başka başka insanları da hedef göstermemizi, sıra size de gelecek denilmesini anlayamıyorum, öfkemiz gözlerimizi öylesine kör etmiş ki ben müslümanım tüm peygamberlere inanıyorum sözünü lafta bırakıp İsa peygamberi düşman görecek hale gelmişiz, sanırım o yüzden İsa ve Musa peygamberlerle alay edilen durumları bile göz ardı ediyoruz, aynı hassasiyeti onlar için göstermiyoruz. Onlar da Allah'ın peygamberleri değil mi?
Bizim inancımıza göre yeryüzüne gelmiş tüm peygamberlere iman, tüm kitaplara iman yok mu?

12 insanla beraber yitirdiklerimizi de gömüyoruz:( İsterlerse Dünya'nın en günahkar insanları olsunlar, onları öldürerek imanımız pir-u pak oldu, biz birkez daha Allah'tan iyi bildiğimizi gösterdik.

Back