Cem Yılmaz'dan yeni film / Yahşi Batı

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, harıl harıl 'Yahşi Batı' isimli yeni filmine hazırlanıyor.

Filmini Ali Taner Baltacı'yla birlikte çekmeye hazırlanan Yılmaz, İstanbul sınırlarında bir western kasabası kurmak için uygun mekan arıyor.
Aralık ayında gösterime giren 'A.R.O.G' filmiyle 3 milyon 702 bin 640 izleyiciyi sinemaya çeken ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu kez arayı çok açmadan yeni filminin hazırlıklarına başladı.

Yılmaz, senaryosunu bitirmek üzere olduğu 'Yahşi Batı' adlı filmi için temmuzda 'motor' diyecek! 'Hokkabaz' ve 'A.R.O.G' filmlerinde yönetmen koltuğunu Ali Taner Baltacı'yla paylaşan ünlü komedyen, 'Yahşi Batı'yı da Baltacı'yla birlikte çekecek. Film için Cem Yılmaz'la birlikte mekan arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Baltacı, bu kez İstanbul içinde set kurmak istiyor.

SÜRPRİZ BİRİ VAR!

'A.R.O.G' ve 'G.O.R.A'da olduğu gibi geniş bir arazi üzerine set kuracaklarını belirten ünlü yönetmen, 'Yahşi Batı' için belirlenecek mekanda büyük bir 'Western Kasabası' inşa edeceklerini söyledi. Baltacı, komediwestern tarzındaki filmde western klişelerini ti'ye alacaklarını da anlattı. Filmin senaryosunu yazan Cem Yılmaz ise bu kez 'Arif' karakterinden tamamen kurtularak, bambaşka bir tipleme çizecek. Yılmaz, bu filmde yanına adını sır gibi sakladığı bir partner alarak, iki kahramanın komedisini anlatacak. 'Yahşi Batı'nın 2010 yılında vizyona girmesi bekleniyor.




Kaynak
 
2010 mu hemen bitsin vizyona girsin izleyelim ya, kim ne derse desin adam 2 film yaptı ikiside güldürdü be kardeşim.
 
Yahu adam ciddi konuşsa bile gülüyorum ben :roflol::roflol::roflol:
 
Yahu adam ciddi konuşsa bile gülüyorum ben :roflol::roflol::roflol:

aynen bende....kaydirigubbakcemile3 filmlerinide seviyorum ya...kim ne derse desin çoğu kişi umduğumu bulamadım felan diyor ya ben hepsini severek izledim...hokkabaz da güzel fimdi bana göre...şimdi bu filminide merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile4
 
yaw türkiyede topu topu kaç tane komedyen varki adamın ayağına taş koymaya çalışıyorlar.her kesin mizah anlayışı farklıdır.kimi cem yılmaza güler kimi gülmez. ama sonuç ortada filmleri gişe rekorları kırıyor. helal olsun türküyenin bu tür komedi filmlerine de ihtiyacı var. hep mi dram hepmi gözyaşı flmleri izleyeceğiz yawwwwww. umarım dahada devamı gelir bu tür filmlerin arada gülmeyede ihtiyaç duyuyor insan!!!...sırnaşık şey
 
argo fazla beğenmemiştim :umursamaz: umarım bu güzel olur
 
bence hepsinden güzel olcak, o kıyafetlerle cem yılmazı düşündümde iyi kötü çirkin aklıma geldi niyeysekaydirigubbakcemile3
 
bu adamın her söylediği argo fazla cıvık itici sevmiyorum fazla filimlerinide beğenmiyorum büyük ihtimal buda hayal kırıklığına uğratır
 
Cem Yılmaz kaliteli insan ama niyeyse şansı yaver gitmiyo hiç , bu filmde de şu dublörünü kaybetme vakası oldu, umarım güzel bir film olur.. Önyargılarla izlemediğim için zevk almak isedğimde alıyorum izlediğim filmden.
 
Back
X