Cemaat'in ilkleri

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
60724.jpg

Ahmet Hakan | Hürriyet
Cemaat'in ilkleri

-İLK kez nezarete atıldılar.
-İlk kez geri çekilmediler.
-İlk kez eylem koydular.
-İlk kez otoriteye başkaldırdılar.
-İlk kez slogan attılar.
-İlk kez meydan okudular.
-İlk kez azıcık da olsa özeleştiri yaptılar.
-İlk kez azıcık da olsa özür dilediler.
-İlk kez geri dönülmez bir yerde durdular.
-İlk kez nutuk attılar.
-İlk kez "basın özgürlüğü" dediler.
-İlk kez pankart taşıdılar.
-İlk kez polisle karşı karşıya geldiler.
-İlk kez Ergenekon'un ünlü avukatı Celal Ülgen'e mikrofon uzattılar.
-İlk kez tıpkı Mehmet Haberal gibi "Suçumuz ne" diye bağırdılar.
-İlk kez milim geri adım atmadılar.
-İlk kez itilip kakıldılar.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/Yazar/Ahmet-Hakan_131/Cemaat-39-in-ilkleri_27820302

Demek ki hep oyunun içinde yıllarca bu memlekete hainlik yapmışlar şimdi kuyruklarına basılınca sesleri çıkmaya başladı ,epey güçlülermiş ,haram helal karıştırdılar tabi ,sınav soruları çalma başka pis işler tübitak gibi dosylalar kabarık bakım sonu olacak mı yoksa mağaralarında gizleniyorlar mı ?

ilk kez bütün bunlrı yapmak için geç kaldılar!!! Bana dokunmayan yılan bin yaşasın durumundaydılar ısırılınca şaha çıktılar

ne ilkler yaşarlar daha. çok kibirliydiler İlahi adalet işte eninde sonunda yerini buluyor

Ben de Cemaat'in masum olduğunu düşünmüyorum çok yanlışları var ama şu an onların başına gelen yaptıklarının cezasını çekme değil. Gün oldu devran döndü de doğru yöne mi döndü? Yargılandıkları suçlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ine darbe yapmaya teşebbüsle ilgili, işlemiş oldukları suçlarla ilgili değil ki? Yani aslında adalet yerini bulmadı, Akp'nin bana dokunanı yakarım politikasının kurbanı oldular. Hukuksuzluğun her türlüsüne karşı durmalıyız.

Back
X