Doğuma Hazırlık CEMREmin kardesine isim arıoruz :) yardım teyzeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
mrb arkadaslar kızımın ısmı cemre hazal ıkıncı kızım olacak allah nasıp ederse ama ısım bulamadık cemre hazal a uygun ısım onerırmısınız lutfen cok tesekkur ederım sımdıden :)

mrb arkadaslar kızımın ısmı cemre hazal ıkıncı kızım olacak allah nasıp ederse ama ısım bulamadık cemre hazal a uygun ısım onerırmısınız lutfen cok tesekkur ederım sımdıden :)

ceren olabilir, cemre ceren çok uyumlu eğer bu isme karşı sempatin varsa olabilir

Bencede Cemre ismine Ceren uyuyor ayrıca Ceylin de olabilir :) Hayal, Hayat diğer önerilerim

cok tesekkur ederım ama ceren ısmıne karsı bı antıpatıgım var maalesef yoksa herkes bana cerenı onerdı :) maalesef hıc ısmı sevmıorum esımde oyle

Defne veya Dide olabilir fonetik olarak uyumlular dide'ninde anlamı Göz, göz bebeği demekmiş ben çok sevdim :))

tesekkurler teyzeleri :) baska öneriniz var mı ?

Cemre Hazal
Defne Masal harf sayıları ve sesli harfleri hem göze hem kulağa hoş geliyor

ecrin , buğlem , ravza bunlarda benim hoşuma gidenler umarım beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…