- 1 Mart 2022
- 52
- 13
- 3
- Konu Sahibi herhangibiranne
Merhaba arkadaşlar. Çenem daha önce hiç ağrımazdı. Reglime 2 gun kaldı. Çene agrisi Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir. Benim de alt cenemden kulagima bir agri vuruyordu, ben de duymustum hemen test yaptim pozitiftiMerhaba arkadaşlar. Çenem daha önce hiç ağrımazdı. Reglime 2 gun kaldı. Çene agrisi Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Söylemeyin böyle şeyler var inanırımEvet olabilir. Benim de alt cenemden kulagima bir agri vuruyordu, ben de duymustum hemen test yaptim pozitifti![]()
Sürpriz değil işte kendisine hala belirti soruyorDün idrar testiniz pozitif çıkmış, hamile olduğunuzu biliyorsunuz. Ne bu şimdi
Mantıklı bi belirti sorsa hak vereceğimSürpriz değil işte kendisine hala belirti soruyor
Ben de bunu sürekli duyduğum icin sormak istedim. Yanı kendimde belirti aramak degil de gebeliğin gerçekten böyle bir belirtisi olabilir mi diye merak ettiğim içindiEvet olabilir. Benim de alt cenemden kulagima bir agri vuruyordu, ben de duymustum hemen test yaptim pozitifti![]()