Merhabaa üzerinden zaman geçmiş ama belki görürsünüz. Ben 12 yıl önce alt çenemden ameliyat oldum. 3 yıl ameliyat öncesinde tel taktım 2 yıl da sonrasında. Benim tedaviye başlamak için yaşım çok geçmişti (16 yaş) ayrıca el bilek filmime bakıp kemik gelişimin yaşımdan ilerde olduğunu söylemişlerdi. Tedavimi çapa tıp fakültesinde ameliyatımıda ok meydani hastanesinde çene cerrahı nedim özer yapmıştı. 7 saat sürmüştü sadece alt çene son hafta tek çeneye karar vermişti üst çenede çok problemim yoktu. O zamanki ameliyat teknikleri şimdiden farklıdır eminim. Sadece süreç zor olmuştu zaten zayıftım 42 kg. Ya kadar düşmüştüm 1 ay sıvı beslenerek. Süreç kolay değildi. Üstünden zaman geçtiği için acı kısmını çok net hatırlayamasam da benim alt çenem gerçekten öndeydi yüzüm upuzun görünüyordu ne kadar acılı da olsa katlanmıştım. İlk 6-7 ay çene kemiklerim şişti yüzüm 80 kg vücudum 40-50 arasıydı

baya komiktim. Ama geçti gitti iyileştim. Bana sorarsanız sizin çene yapınız fotoğraflardam gördüğüm kadarıyla güzel süreç o zaman zorluydu şimdi kolaysa yaptırmayı düşünebilirsiniz amaaa ben sizin yerinizde olsam yaptırmazdım çünkü siz yazmasanız böyle bir probleminizin olduğunu bile anlamazdıö. Bu arada doktoru seçmedim devlet hastanesinde oldum ameliyatı ama sonuçtan memnunum 32 yaşındayım çene hattım çok güzel jawline varmış gibi

ameliyattan dolayı mı bilmiyorum ama