Sivilceli Ciltler Çene bölgemdeki sivilcelenme arttı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
herkese iyi geceler.
Bu aralar cildimden pek bir dertliyim. Yağlı bir cilde sahibim.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere ergenlikte bile yaşamadığım kadar sivilcelenme problemi yaşıyorum.
Özellikle çenemde o kadar büyük,ağrılı ve derinden sivilceler çıkmaya başladı.
5 aydır hiç düzelme yok, makyaj yapmayı sevdiğim halde bir süre makyajı bıraktım, kullandığım ürünleri değiştirdim fayda etmiyor. Tam söndü,kurudu diyorum üç dört tane daha bir anda çıkıyor.
Kadın doğuma gittim, her şey normal görünüyor. Cildiyeye gitmek için randevu aldım acaba roaccutane'e başlasam mı ama yaz mevsimi geliyor diye çekimserim. Başlamasam da ağrılı sivilcelere ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Bu konuda önerisi ya da aynı problemi yaşayanlar var mı?

Bu aralar aynı sorun bendede var limon sürmeyi denedim bazıları kurudu ama kuruyanlar kadar yenisi de çıkıyor bi türlü baş edemiyorum aynı konuyu açıcaktım bende dediğin ilacın çok fazla yan etkisi olduğunu duymuştum sadece ve bende ne yapıcam bilmiyorum

Benim sol yanağımda vardı dediğin türde kistik akne, 1 sönüp 2 çıkıyordur 1,5 yıla yakın bir sürü krem denetti cildiye en son doktorum antibiyotik + krem tedavisi verdi, 2. ayımda aynı bölgede 3 kistik birden çıktı hiç etki yok roaccutane başlayalım dedi ama benim cildim aşırı hassas olduğu için kışa kadar beklemeyi kabul ettim o arada üyelerden H Hayriye birdal bana majistiral bir formül söyledi, bayağıda kullanılan bir karışımmış internette araştırdığında görebilirsin, ertesi gün gidip aile hekimime danıştım ve yazdırdım, sonrasında cildiyenin tedavisine ek 1 ay boyunca onuda kullandım, dün randevum vardı yüzümü görünce iyileşmiş bir süre devam et antibiyotik hariç krem ve o majistral toniğe sonrasında kışa doğru lazerle leke tedavisi yaparız kalan lekelere dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam bir süre sonra insan geçmeyecek diye düşünüyor.. Allah H Hayriye birdal 'mdan da razı olsun o söylemese belkide hiç haberim olmayacaktı. Şuan o bölgede 1 yüzeysel 1 tanede çenemde yüzeysel aknem var 4-5 güne periodum başlayacak o yüzden sanırım. Tavsiyem önce cildiyeye git ve göster sonra şu tonik tarifinide sor kullanabilir miyim diye hatta yazarsa yazdır para ödemeden yaptırabiliyorsun öyle olunca. Çok geçmiş olsun.
Tarifte: 3g rezorsin,3g sailisilik asit, 100g %70lik alkol ve 200g eau de rose.. İnşallah sende memnun kalır benim gibi H Hayriye birdal ya bol bol dua edersin

Ayyy şimdi gördüm . Kızlar yukarıdaki ilaç çok iyi . Ama sanırım 2. Bi aşama var yine doktora gidicem yine yazarım buraya. Hakikat o ilaç mucize gibi beni kurtardı

Merhaba
32 yaşında olmama rağmen bende de hala çene bölgemde sivilce çıkar. Aynı yerden üst üste çıktığı oluyor leke aylarca geçmiyor..yaklaşık 1 aydır 3 günde 1 uyguladığım bana iyi gelen 2 uygulama var. Sizlerle paylaşayım
1 Aspirin+1 tatlı kaşığı bal+3-4 damla limon karıştırıp yüzüme masaj yapıyorum siyah noktalarımda ciddi azalma oldu.yüzüm güzel nemleniyor ve parlak canlı duruyor. Diğeri ise Karabaş otu yağı.. biraz lavantayı andıran ağır bi kokusu var. Bu yağı hergün kulak çöpüyle sivilcelere sürüyorum baya bi söndüler.tabi herkesin cildi farklı.ben bunlardan önce bir sürü şey denedim ama hüsran oldu hep. Yediğime içtiğime dikkat ettiğim zamanlarda bile çıktı.biraz daha kullandıktan sonra sonuçları yine paylaşırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…