Çenedeki tüylenme

patiliannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
8
Pcoslutuö Çene bölgemde tüylenmelerim var kıl şeklinde de çıkıyor iğneliye gidiyorum azalmıyor bir kere lazer yaptırdım artttı sanki dağıldı bilmiyorum lazer yapan kişi dağılmaz demişti ama.. ben de sürekli ağda yapıyorum çünkü iğneli epilasyondan sonra da çıkıyor çok bıktım artık düzenli olarak gidemiyorum her işlemde yara oluyor zaten iğne hani kökten çözüm olsa garanti olsa düzenli gideceğim kökten çözüyor mu lazer ince sarı tüyler değil siyah da çıkıyor çünkü acaba diyorum lazere mi gitsem sonrasında çıkan sarı tüylerim için mi iğneli epilasyona mı devam etsem yoksa sabredip kışın ipneliye düzenli devam mı etsem fakat lazere gitsem yanak bölgeme de dağılır mı bütün yüzüm kıl olur mu diye korkuyorum çoğalttığını söylüyorlar çünkü tavsiyeleriniz var mı çene tüylerimin çözümü konusunda hanımlar

Dağılıyor. Ağdayla almayın. Siyah olanları cımbızla alın. Diğer sarı veya sarı sertlere dokunmayın.

Benim çok çok sert görünümdeydi, eşeklik ettim aldım aldım, şuan daha siyah sakal gibi çıkan yaklaşık 10 tane var. Allahtan sadece çene bölgesinde çıkıyor.

Kış gelsin havalar sadece azıcık kapalı, yağmurlu havalara geçsin iğneli epilasyona başlayacağım, gerekirse makinesini/cihazını evde alır, yaparım.

Hiçbir yerim böyle siyah siyah kıllı değil, çenemdeki kadar bu kadar hızlı çıkmıyor. Çıldırıyorum. Yıllar önce bu çenemdeki tek tük kıla tüye dokunduğum için kendime çok kızgınım.

Ya neler çekiyoruz ya vallahi neden oluyor bunlar sinir oluyorum artık gerçekten insanın çenesinde kıl çıkması da insanın psikolojisini bozan bir şey ya sarı olsun siyah olsun fark etmiyor ki ben birkaç yere gittim aslında düzenli gidemedim ama iğne epilasyonu için iyi bir yer bulun çünkü her yer güzel yapamıyor ve iğneyi yanlış yere sokup cimbizla kılı çekiyorlar daha çok çoğalabiliyor ben bunu yaşadım siyahsa lazeri de tavsiye ediyorlar ben şöyle düşünüyorum önce lazer yaptırıp sonra ince sarı tüylere mi iğneli yaptırsam diyorum siyah tüyler sanırım iğneli epilasyonla pek işe yaramıyor bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun vallahi doğru yeri bulmak da zor

Hormonlariniza baktirdiniz mi ? Bobrek ustu bezinize fln ? Kilo durumunuz nasil, pcos gibi rahatsizliklariniz var mi ?

Dhea testi var baktırdınız mı buna bide pcos genelde hormon bozukluğundan oluyor benimde öyleydi bir değerim yüksek çıktı

`