ben de de aynı sorun vardı 4 yıl önce çok kulak ağrısı sebebiyle dr dr dolaştım tahliller ilaçla hiç biri işe yaramadı.en son gittiğim dr muayne dereken kulağıma kamerayla baktı ve kulağında bişey yok birde ağzını aç deyince ağzımdan klink ses geldi bu ses ne dedi bende çocukluğumdan beri var arada bir oluyo geçiyo dedim temoğrafi istedi ve çenemin çıkmış olduğunu söyledi e ne olucak dedim bir dakika dedi eldivenini giyip sakin ol diyerek elimi ağzıma soktu bir hareketle o an gözümden şimşek çıktı ama kulağımın ağrısı fişten çekmiş gibi geçti bazı ilaçlar verdi birkaç ay rahattım ve sonra tekrar tekrar birkaç ayda bir o çıkıyor ben gidip yerine taktırıyorum.
tedavisi pek yok çok zor ve meşakketli bir ameliyat yapılabilirmiş platin takarlarmış ama oda tamamen geçmeye bilirmiş.
gece farketmeden uyurken çenemi sıkmaktan oluyormuş dr anlattığına göre zamanla kıkırdaklar aşınmış ve erimiş ucunda tutuğu için atıyormuş.benim rahatsızlığıma benzediğ için anlattım.
aslında bu konuyu anlıyan kbb dr pek yok benim şansıma denkledi cene cerahisi anlıyor ama oda ameliyat diyor oda çözüm değil.