Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.166 11.074 248 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #1 Selam kızlar. 6 aylık evliyim. Evlendiğimden beri çenemde sürekli sivilce oluşmaya başladı. Yüzümde başka yerde yok. Bi orda. Eşimin sakalları orayı tahriş edip sivilceye yol açıyor olabilir mi? Belki bu durumda olan vardır diye soruyorum. Öyleyse sakala son diyeceğim de o yüzden
Selam kızlar. 6 aylık evliyim. Evlendiğimden beri çenemde sürekli sivilce oluşmaya başladı. Yüzümde başka yerde yok. Bi orda. Eşimin sakalları orayı tahriş edip sivilceye yol açıyor olabilir mi? Belki bu durumda olan vardır diye soruyorum. Öyleyse sakala son diyeceğim de o yüzden
bombshell Merhaba,ben yaşayan ölü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 2.856 2.811 158 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #2 Limon ve buz sürün.Çok iyi geliyor. Sakal da tahriş ediyordur illaki
kendinehas Kadrolu Cadı Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 11.087 31.426 598 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #3 Olur mümkündür,onlar da traş olunca sivilce çıkıyor tahriş olduğu için.Eğer o sakalını kesmezse sen krem sür bari çenene sakal değmeden önce
Olur mümkündür,onlar da traş olunca sivilce çıkıyor tahriş olduğu için.Eğer o sakalını kesmezse sen krem sür bari çenene sakal değmeden önce
D Delileyla 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Ekim 2014 516 735 33 35 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #4 Dr değilim ama cene sivilceleri hormonel kaynaklı diye okumuştum. Dogum kontrol hapı kullanıyo musun, ondan olabilir. Ya da düzenli cinsel hayat vs hormonel dengesizliklere neden olmus olabilir.
Dr değilim ama cene sivilceleri hormonel kaynaklı diye okumuştum. Dogum kontrol hapı kullanıyo musun, ondan olabilir. Ya da düzenli cinsel hayat vs hormonel dengesizliklere neden olmus olabilir.
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.681 108 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #5 Sakallar yapıyor olabilir. Benimde dudak kenarları tahriş oluyor. Sakallarını yeni kesmiş ve uzadığı sırada.
Sakallar yapıyor olabilir. Benimde dudak kenarları tahriş oluyor. Sakallarını yeni kesmiş ve uzadığı sırada.