Cennet Mahallesi - Show Tv

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.187
1.123
61
Konya
Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar.

Bu mahallenin gülü güzeller güzeli dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat birbirlerine deliler gibi aşıktır ama iki taraf aileleri arasında 4 göbek önceden başlayan düşmanlık bu iki sevgilinin aşkına mani olmaktadır.

Sultan'ın anası bohçacı Penbe ile Ferhat'ın babası zurnacı Yunus'ta yıllar önce birbirlerine büyük sevda ile bağlanmışlar ama bu düşmanlık onlarında mutluluğunu bozmuştur.

Falcı nine, saz tamircisi dededen başlayıp 6 yaşındaki Ayşe ile 8 yaşındaki Ali'ye kadar süren bu düşmanlık bakalım sonra erecek mi?
 
Menekşeler Aliş ve Cemil bebeği sünnet ettirirken Gudik’in de bu güne kadar sünnet olmadığı ortaya çıkıyor. Herkes Gudiği sünnet ettirmek için seferber oluyor ama Gudik kaçıyor.

Yeni evliler Ferhat’la Sultan, Pembeyi atlatıp baş başa kalmaya çalışıyorlar. Pembe ise akıllara zarar bir plan yapıyor
 
Cennet Mahallesi'nde Yeni Yıl telaşı var.

Bir televizyonunu yeni yıl kutlamalarına katılan Cennet Mahallesi sakinleri İbrahim Erkal, Nadide Sultan ve Lara'ya eşlik ediyorlar. Ancak çekim yapılan stüdyoya gelen canlı bomba ihbarı Cennet Mahallesi sakinlerini tüm hayallerini suya düşüyor.
 
Arkadaşlar bu dizi güzel bi diziydi.Fakat günde 2 hatta baze 3 kez eski bölümleri ile birlikte yayınlayarak iyice sıkıntı bastı artık. Yeter yahu izlediğimiz şeyi izleyemez olduk walla!(gerçi ben çok sevmezdim) Benim bütün tanıdıklarımda benimle aynı fikirde. İlgili birisi duysun artık. Sabahtan öğlene kadar eski bölümlerini bazen akşamüstü yine eski bölümlerini haftada bir akşam da yeni bölümlerini değil izlemekten artık görmekten bile gına geldi.Bu şekilde sevilen bi diziyi nefret edilme noktasına getiren yetkililer artık buna çözüm getirsinler.yasakkelime
 
eğer gerçekten böyle sabah akşam yayınlıyorsa haklısınız vallahi.kanallar en büyük hatayı tutan bir dizi devam ederken haber öncesi filan tekrar koymakla yapıyor.izleyici yeni bölümleri izlemekten bile sıkıyor ama farkında değiller sanırım
 
evet bende nevbahara katılıyorum.biçok dizi öyle bıktırdı.bence yabancı damatta bu şekilde bıktırdı.heralde tekrarı sürekli yayınlanan ve bıktırmayan tek dizi avrupa yakası.ben hiç bıkmadım valla.hem cennet mahalleside gırgıriyenin kopyası.böyle kopya bi dizinin bu kadar tutması bile mucize bence.iyi oluyor kalkması.
 
arkadaşlar eğer izleyen varsaki şahsen izlemediğim ve hatta uyuz olduğum bi dizi ama demekki kaldırmadıklarına göre izleniyo demektir
 
başta uyuz olurdum ama inatla show u ne zaman açsam karşıma çıkardı günde 3 kere verirlerdi =) soraları sevmeye başladım komikti şutarafagitti
 
Ay ben bayiliyorum bu diziye. Yeni ciktigi zamanlar hic izlememistim. Ama gecen yaz asiri bir sekilde yayinlandi ve izleyiverdim. Izledikce izleyesim geldi, ben ilk defa izliyordum tabii. Simdi de cok seviyorum.
Ama su aralar da cok yayinlaniyor ve izlemeyenler de sikayetlerinde hakli. Ama yaz vakti butun diziler tatilde oldugu icin bu diziyle dolduruyorlar kanali. Eylul ayinda kutulcaniz :)
 
Back
X