cennettesin biliyorum ama...

PEMBE DUNYAM

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
40
25
288
Gaziantep
ben de 34 haftalık bebegimi kordon dügümlenmesi sonucu kaybettim.2 ay oldu ama her gün daha zor sanki..3 yıllık evliligim de hasretle bekledigimiz bebegimiz kucagıma alamadan gitti..insanın hayatı birkaç günde degişebiliyormuş demekki..bir sürü tedavi başarısız bir aşılama ve sonra kendiliginden gelen mucizeydin sen bebegim..bugün tekrar gebelik testi yaptım negatif..aynı şeyleri yeni baştan yaşamak her ay her gün hamilellik için ugraşmak yoruyor beni...her hamileyi kıskanıyorum sankibilmiyorum ama sana cok ihtiyacım vardı bebegim..şimdi insanların gözleri bakışları senden kalan kilolarıma laf etmeleri sanki onsa şeyi yaşamamışım kısırmışım gibi bakmaları davranmaları cok zoruma gidiyor..Allahım yardımcım olsun..asla isyan falan degil bunlar sadece içimdeki ve kimseye söyleyemediklerim..ben seni cok sevmiştim bebegim ve en kısa zamanda tekrar saglıkla hayırlısıyla tekrar olması dilegiyle..

Oncelikle kaybiniza cok uzuldum. Basiniz sag olsun. Cennet kuşu olmus yavrunuz.. Ait oldugu yere dönmüs boyle dusunurseniz biraziciniz sogur umarim..
Ayrica siz kisir degilsiniz.. İnsanlarin ne soyledigini lutfen onemsemeyin.. Biliyorum cok bos bir laf ama bu hayat; yasadiginiz acilar, mutluluklar sizin. Onlar iki gun ah canim vah kuzum der gecerler.. Gerisi size kalir..
Hem kaldi ki bebek sahibi olamiyor bile olsaydiniz o kelimenin (kisir) kullanilmasi cok yanlis bence..
Rabbim dogru zamanda size vatanina milletine hayirli olacak bir evlat daha nasib etsin insallah...

Benzerlerini yaşadım ve anladım ki...
Çevredeki insanlar acımasız. Hep böyle. Farkında olarak veya olmadan nasıl acıtıyorlar insanın canını.
Sen güçlü kuvvetli ol. Kulaklarını tıka çevrene. Çevrende sadece en çok sevdiklerin kalsın. Sadece cennetteki bebeğinin anısı ile ama umutla yaşa. O sana kardeşini gönderecek, evinize bir aydınlık gelecek elbet.
Yüreğini ferahlat, her şey güzel olacak inşallah.

Canim benim bende evlendikten 3 ay sora hamile kaldim ve 2 ay öncede 30 ağustosta 31 haftalik bebeğimi kaybettim acisi çok zor. Hamileleri bile görmek istemiyorum. Bakmak da istemiyorum baksam içim çok canim yancak biliyorum. Tekrar gebelik istiyorum ama sezaryenle olu doğum yaptigim için 1 sene bekliycekmisim ama ben bi sene beklemek istemiyorum.

Cennettesin biliyorum ama sensizlikten ölüyorum be EVLATTT bitiyorun tukeniyorum sesini duyamadigim kokunu cekemedigim o mis tenine dokunamadigim bi hayatta yasamaya calisiyorum.. herkes yawrusuyla gezerken mutlu olurken ben oylece dalip gidiyorum senib derinligineeee... Mihrabım cennette biliyorum ama onu cok ozluyorum.. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tekrar insallah.. bizler ozel Anneler yawrularimiz ozel yawrular Hamdolsun..

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın onlar bizim şefaitçimiz olur inşallah..bizlere de tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim

Doktor farketmedı mı?

Hayatta en zor olan sey evlat acisiymis. Hamiler bir yana yeni dogan bebeklere bile bakamiyorum. Kiskanmiyorum onlari Allah herkezin evladini bagislasin uzun omur versin saglikla ama kaybetmenin acisiyla insan duygulaniyor dayanamiyor. Etrafindakileri duyma herkez kendi kalitesini kendi terbiyesini gosteriyor agzi olan konusuyor. Kimse sen ne yasiyorsun icinden neler geciyor demiyor iyice yipratmaya calisiyorlar. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…