central hospıtal hakkında

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
116
İstanbul
merhaba arkadaslar
central hospıtıl kozyatagı nasıl bır hastane bılıyormusunuz
bana cok yakında ondan merak edıyorum
central hospıtal yada medıkal park goztepe arasında tereddutteyım
dr gokmen ıyıgunu dusunuyorum ama erkek oldugu ıcın kararda vermıyorum dr mehtap hn acaba normal dogurtuyormu

evet biliyorum bugün gittim bende centraldeki Dr.Nuran KIYAK'a.ıyi bir hastaneye benziyor.Yeni Doğan Yoğun Bakımı var.Ağrısız doğum da yapılıyormuş.banada çok yakın bu hastane..fiyatlarıda cazip.

evet biliyorum bugün gittim bende centraldeki Dr.Nuran KIYAK'a.İyi bir hastaneye benziyor.Yeni Doğan Yoğun Bakımı var.Ağrısız doğum da yapılıyormuş.banada çok yakın bu hastane..fiyatlarıda cazip.

Arkadaşım doktoru nasıl buldun? Bu arada ssk katkı payının artmasından etkilenecekmi diye merak ediyorum.Bilgilerini paylaşırsan sevinirim.

evet nasıl nuray hanım memnun kaldınmı
orada normal doguran bı tanıdıgınız varmı ona kac dıkıs atılmıs ve hızlı iyileşmişmi

fiyatlar artarmı bilmiyorum.bazı hastaneler fiyatları arttırmıyacakmış.çoğu zaten gereğinden fazla ücret alıyor canım

fiyatlar artarmı bilmiyorum.bazı hastaneler fiyatları arttırmıyacakmış.çoğu zaten gereğinden fazla ücret alıyor canım
Sevgili Proletina, doktoru nasıl buldun acaba? Sende bıraktığı intiba ne oldu canım?
Ben geçende bu hastaneyi aradım ve fiyat artacakmı diye sordum. Bana "artacağını düşünmüyoruz ama bellide olmaz" dendi. Yani bir kapı açık bırakıldı. Evet 1,5 sezeryan fiyatı. Epidural içinde artı 200 alınıyormuş:(((... Gerçekten çok pahalı...

canım önümüzdeki hafta sonu ikinci randevüm var.hemen ben sana iyi yada kötü diyemem.ama yapılması gereken rutin şeyler var hamilelikte onları atlamadan gerçekleştirdi.fiyatlara gelince her yer çok pahalı canım.ben bostancıda oturduğum için ama en yakın hasta oranı fazla olmayan bir yer.az katkı payı alan yerlerde var ama randevu bile alamıyorsun.ben epidural normal düşünüyorum.inşallah fiyatıda 1000 tl.2010 dan sonra çok çok artarsa.hastaneyi o zaman değiştiririm.ayrıca anestezi uzmanlarına da baktım.biri doç.anestezi uzmanı da çok önemli.erişkin enidoğan yoğun bakımıda var.diğer çalışanlarda güler yüzlü.ne bileyim.sen kaç aylık hamilesin.benim iki aylık olduğu için pek telaş yapmıyorum.

ben centrala gıttım 400 tl lık test ıstedıler bana pahalı geldı bırde dr nuray hn sezeryan yanlısı gıbı geldı oyuzden ben sezeryandan korktugum ıcın normal dogurtacak bır yer arıyorum

merhaba,
bende fatmanur hanıma gidiyordum ama kendisi doğum iznine ayrıldı.yarın için nuray kıyaktan randevu aldım.nasıl bir doktor acaba tereddütlerim var.birde benim 34 hafta oldu çok fazla vaktimde kalmadı.burasıda ikinci hastanem medical parka gittim ilk aylarda çok fazla para istiyorlar.ve randevu saatlerinde hiç saatinde alamdılar.centraldan memnunum hastane güzel ama doktor konusunda kararsızım.

ben centrala gıttım 400 tl lık test ıstedıler bana pahalı geldı bırde dr nuray hn sezeryan yanlısı gıbı geldı oyuzden ben sezeryandan korktugum ıcın normal dogurtacak bır yer arıyorum

Ben hamileliğimin ilk döneminde Fatma Nur Hanımla pek uyuşamadığımızdan doktorumu değiştirmiştim,fakat bu hastanede doğum yapmak istediğimden dolayı 32. haftadan itibaren Nuran Hanımın hastası oldum,keşke baştan onunla başlasaymışım,gerçekten ilgili bi bayan,ben sezeryan istedikçe normal doğurmamı telkin ediyo,belki açık açık konuşmalısın canım,aklındaki herşeyi sor bence....

merhaba,
bende fatmanur hanıma gidiyordum ama kendisi doğum iznine ayrıldı.yarın için nuray kıyaktan randevu aldım.nasıl bir doktor acaba tereddütlerim var.birde benim 34 hafta oldu çok fazla vaktimde kalmadı.burasıda ikinci hastanem medical parka gittim ilk aylarda çok fazla para istiyorlar.ve randevu saatlerinde hiç saatinde alamdılar.centraldan memnunum hastane güzel ama doktor konusunda kararsızım.

Ben 37. haftamın içindeyim ve kesinlikle memnunum Nuran Hanımdan,bide ben 32. haftamda kendisiyle tanışmış olmama rağmen kendisiyle yaşadığım erken doğum sancıları sebebiyle epey sık görüştüm,detaylı bi şekilde ilgilendi sağolsun.

ben dedım normal dogurmak ıstıyorum dedım nuray hn ma
bana dedıkı o sımdıden bellı olmaz dedı
dogru dıyor fakat hanı dıyebılırdı bızde dr olarak her zaman normal dogumu tercıh ederız derler ama o sankı normal dogumu desteklemıyor gıbı bı tavır hıssettım yanlıs anlamısta olabılırım ama tabıkı normal doguracaksın ama yuzde on ıhtımal sezeryanda olabılır falan der dıye beklemıstım

yahu kızlar.doktor nerden bilsin bizim nasıl doğum yapacağımızı..normal doğum yaparken bile oluşan komplikasyonlardan acil sezeryana alınanlar var, normal doğması beklenen bir bebeğin günü geçiyo yine sezeryan, ters dönmüyo sezeryan, kilolu oluyo yine sezeryan....boşverin yaaa hayırlısı olsun herkes için..o nedenle doktoru yargılamayın.size kesin ve net birşey söylememesi dürüst olduğunu gösterir bence....

Canım çok test istiyolar haklısın bende bütün tahlillerimi hamileliğimin ilk ayında orda yaptırmıştım çok fazla tutmuştu,şimdi sezeryan için yine aynı testleri istiyo bu sefer uyandım devlet hastanesinde bir kuruş vermeden yaptırdım aklında olsun fatih sultan mehmet hastanesi çok kalabalık diil hemen halledilebiliyo...

arkadaşlar merhaba,
bende bu foruma yeni üye oldun..bende medical parka gidiyodum fakat fiyatları banada fazla gelmeye başladı.central e gidicem fakat doktor konusunda kararsız kaldım.sizce hangi doktora gitmeliyim_?fatmanur mu?nuray mı?25 haftalık hamileyim..cevaplarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler

bende ptt hastanesınde yaptırdım testlerımı hem kalabalık degıl hemde ben memnun kaldım ıyıler her konuda tavsıye ederım testlerınızı devlet hastanelerınde yaptırın ben 5 alık gebe oldum halaökararsızım hala sabıt bı drum yok

Back
X