evet biliyorum bugün gittim bende centraldeki Dr.Nuran KIYAK'a.İyi bir hastaneye benziyor.Yeni Doğan Yoğun Bakımı var.Ağrısız doğum da yapılıyormuş.banada çok yakın bu hastane..fiyatlarıda cazip.
Sevgili Proletina, doktoru nasıl buldun acaba? Sende bıraktığı intiba ne oldu canım?fiyatlar artarmı bilmiyorum.bazı hastaneler fiyatları arttırmıyacakmış.çoğu zaten gereğinden fazla ücret alıyor canım
ben centrala gıttım 400 tl lık test ıstedıler bana pahalı geldı bırde dr nuray hn sezeryan yanlısı gıbı geldı oyuzden ben sezeryandan korktugum ıcın normal dogurtacak bır yer arıyorum
merhaba,
bende fatmanur hanıma gidiyordum ama kendisi doğum iznine ayrıldı.yarın için nuray kıyaktan randevu aldım.nasıl bir doktor acaba tereddütlerim var.birde benim 34 hafta oldu çok fazla vaktimde kalmadı.burasıda ikinci hastanem medical parka gittim ilk aylarda çok fazla para istiyorlar.ve randevu saatlerinde hiç saatinde alamdılar.centraldan memnunum hastane güzel ama doktor konusunda kararsızım.
ben centrala gıttım 400 tl lık test ıstedıler bana pahalı geldı bırde dr nuray hn sezeryan yanlısı gıbı geldı oyuzden ben sezeryandan korktugum ıcın normal dogurtacak bır yer arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?