E erersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 6 0 36 İstanbul 10 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi erersoy #1 Selam Kızlar , Central Hospital Kozyatağında doğum yapan ya bilgisi olan varmı? birkaç arkadaşımdan çok iyi olduğunu duydum haftasonu kontrole gidicem ozamanda iice bi bakıcam.
Selam Kızlar , Central Hospital Kozyatağında doğum yapan ya bilgisi olan varmı? birkaç arkadaşımdan çok iyi olduğunu duydum haftasonu kontrole gidicem ozamanda iice bi bakıcam.
bikere_sevdim Guru Kayıtlı Üye 3 Aralık 2010 1.173 0 316 37 İstanbul 11 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi erersoy #2 Bende başak hanımın hastasıyım 34.cü haftamdayım bende merak ediyorum doğum yapanların yorumlarını :)
Bende başak hanımın hastasıyım 34.cü haftamdayım bende merak ediyorum doğum yapanların yorumlarını :)
N Nimrel Nirvana Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2007 456 36 643 İstanbul 12 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi erersoy #3 doktorumun orayla antlaşması var bende doğumu orda yapacağım.. Kanama geçirdiğim dönemde 2 gün hastanede kaldım. Ben çok memnun kaldım hastaneden... Ebeler ve hemşireler sağolsunlar çok ilgililer...
doktorumun orayla antlaşması var bende doğumu orda yapacağım.. Kanama geçirdiğim dönemde 2 gün hastanede kaldım. Ben çok memnun kaldım hastaneden... Ebeler ve hemşireler sağolsunlar çok ilgililer...