Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadarlar 35 haftalık hamıleyım ve normal dogum ıstıyorum,bu hastane yapanlar nelere ıhtıyac olunuyor extradan dogum cantasına vs. neler koymalıyım bana yardımcı olabılır mısınız?tabı bırde hastane normal dogum acısından nasıl :)
arkadarlar 35 haftalık hamıleyım ve normal dogum ıstıyorum,bu hastane yapanlar nelere ıhtıyac olunuyor extradan dogum cantasına vs. neler koymalıyım bana yardımcı olabılır mısınız?tabı bırde hastane normal dogum acısından nasıl :)
Ben orda doğum yaptım Aralık ayında. Çantana herşey koy ordan hiçbirşey vermiyorlar.
Sezeryan mı normal mi doğum yaptınız? Doğum ve sonrasından memnun kaldınız mı? Tavsiye edermisiniz? Doktorunuz kimdi?
Çok soru sordum ama kusura bakmayın, orda doğum yapmış birilerini bulmak zor.
Normal doğum olarak başladı ama maalesef sezeryanla sona erdi. Boşuna sancıdoktorum Fatmanur Hacıbaloğlu idi çok iyi çok kibar bir doktor. Sanırım olması gereken o idi sezeryana girmeden önce tandık tüm doktorlara sorduk hepsi öyle olmalı dedi. En fazla 6 saat sancı çekiliyormuş o saate kadar doğmazsa sezeryana alıyorlarmış. Keşke en baştan olsaymış dedim..epidural taktırdım o da boşa gitti bir de boş yere onun acısı..
Hastaneye gelince h.sonuna denk geldi o yüzden aksamalar vardı , mesela yemek geliyor tepsiyi geri almıyorlardı ama p.tesi oldu herşey iyiydi. Makyaj bile yaptılar. Ben memnundum ama ziyaretçilerim değildi sanki doğum yapan onlardı:)her kafadan bir ses çıkıyor maalesef..
Doğum öncesi ve sonradı hemşireler ilgilendiler , bebek hemşireleride ilgiliydi. Bence herşey iyiydi, oda da genişti, yemekler güzeldi ufak tefek aksamalar heryerde olur..
Kısaca tekrar hamile olsam yine giderim oraya eşim de benden memnunduk. Fatmanur hanım da çok iyi bir doktor.
Tavsiyeye gelince herkesin memnuniyeti farklı oluyor yazdıklarıma göre siz karar verin.
Sorunuz olursa cevaplarım.
Ha bir de artı ödemeler çıktı biraz hazırlık lı olmak gerekiyor..
.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bebeğinle uğraşırken zaman ayırıp yazdığın için. Ben Figen hanıma gidiyorum. Ondan da memnunum. Sıcak kanlı, ilgili bir doktor. 2 gün önce Fatih Sultan Mehmet hastanesine gittim başka bir rahatsızlık yüzünden. Doktor hamile olduğumu görünce nerde doğum yapacaksın falan dedi. Central deyince, orda yapma, bebek yoğun bakımı iyi değil, gel burda doğum yap daha iyi falan dedi, kendisi FSM de yapmış doğumu. Centralda gebe eğitimine de katıldım, hastaneden memnunum ama kafam karıştı.
Normal doğum sürecinde ebelerin veya hemşirlerin tutumu nasıldı onu merak ediyorum. Benim tüp bebek olduğu için büyük ihtimal sezeryan görünse de epidural normal için beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Ayrıca, ekstra ödemeler ne kadardı, hatırlıyor musunuz, ama eminim her hastane çıkartıyordur ekstra bişeyler, sonuçta yeni bir bebek dünyaya gelmiş ve herkesin en acemi ve çaresiz olan bir zamanı.
Allah bebeğini sağlıklı, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin.
Rica ederim umarım karar vermende yardımcı olabilirim.
Ben tüm kontrol ve testlerim için Fsm Ayhan Çelik e gittim orada yoğun bakım ünitesi olmadığı için doğumu Central de karar verdim. Sanasöyleyen doktor neye istinaden söyledi bilmiyorum, ya da yeni yapıldı. İyiki orda olmamış doğm malum devlet özel kadar rht değil gelen giden açısından da, ilgi alaka olarak da. Gece 2de bile ziyaretçi gelebiliyor özelde bence çok güzel.
Hem ne zman olursa olsun doğuma kendi doktorun geliyor büyük avantaj.
Epidural işe yaradımı yaramadımı bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa şansa bırakmazdı . Direkt sezeryan deseler koşardım o kadar sancı çek sonra hepsi boşa gitsin çok kötü.
Figen hn.a giden tanıdığım çok memnun yine hamile olsam yine giderim diyor.
Hemşireler çok iyiler ne zamn çağırsam geldiler , bebek hemşireleride aynı şekilde.
Olması gereknden 1000tl fazla ödedim sanırım. Oda testler, bir gece fazla kaldım oda ücreti, epidural (boşa giden) derken toplamda 2750 ödedim. Sadece sezeryan 1.450 galiba inan bilmiyorum ne olduğunu.
Teşekkür ederim, içim rahatladı. Ben de gebe kalmadan önce ayhan beye ön kontroller için gitmiştim. İyi bir doktordu. Centraldan normal 1350, zorunlu sezeryan 2000, isteğe bağlı sezeryan 3000 olarak fiyat aldık. Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş.
Doğrudur cnm yılbaşı itibari ile zam gelecekti gelmiş demekki..normal 1100 sezeryan 1750 idi sanırım..
Madem fsm ye gidiyorsun doğum öncesi testlerini yaptır orada derim boşuna 300 gitmesin.ben öyle yapacaktım ama bebeğim beklediğimden erken geldi. Sonuçta isteğe bağlı sezeryan olmayacak seninki sanırım bütçeni de ona göre ayarlarsın..Sağlıklı sıhhatli kavuş bebeğine, için rahat etsin kararını verdikten sonra etraftan gelen yorumlara kapat artık kulaklarınıda boşuna kafa karışıklığı olur..
Teşekkür ederim, içim rahatladı. Ben de gebe kalmadan önce ayhan beye ön kontroller için gitmiştim. İyi bir doktordu. Centraldan normal 1350, zorunlu sezeryan 2000, isteğe bağlı sezeryan 3000 olarak fiyat aldık. Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş.
nasıl ya anlamadm bende centralde figen hanıma başladm yeni doğm için fiyat istedm daha 3 gün önce normal doğuma 1850 z.sezeryan 2250 istege göre sezeyande 2500 dediler... telefonda..
Evet, haklısın, inşallah ben de sorunsuz bi şekilde doğumu atlatırım, zaman azaldı zaten, ayrıca eve yakın, içerenköyde oturuyorum, ihtiyaç halinde gidip gelmek kolay olacak .
Doktorum istediği tahliller için orda yaptırmam konusunda hiç bişey demiyor. İstek kağıdını veriyor sadece, kanları sağlık ocağında, detaylı ultrasonu falan hep dışarda yaptırdım. Doğum zamanlı gelirse eğer, yine dışarda yaptırmak isterim.
Seni çok meşgul ettim. Arkadaş olarak ekleyebilir miyim, benden tecrübeli bir anne var karşımda :)