Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygun Fiyat İstiyorsan Sony Xperia U Sony Xperia Sola Sony Xperia P Sony Xperia S Htc de güzel Samsung Önermem Lumia da güzel değil... İphone 4s 16 gb de güzel fiyat aralığını söylersen daha iyi bi şekilde yardımcı olabilirim
Htc Rio 8S Mavi Cep Telefonu iPhone 4 8GB Sony Xperia S LT26i Siyah Cep Telefonu En iyi 3 telefon sıraladım özellikleride oldukca iyi tasarım harikası
Samsung Önermiyorum Samsung her ay Yeni bir telefon çıkartıyor ve 2. el piyasası çok düşük 1.000 Tl lik aldığın cihaz 350 den gidiyor. ve Yedek parçaları çok pahalı Genede Kendin bilirsinteşekkürler canım ben samsung önermiyorsun anladığım kadarıyla. o kadar çok model var ki araştırmaya deavm![]()
Samsung Önermiyorum Samsung her ay Yeni bir telefon çıkartıyor ve 2. el piyasası çok düşük 1.000 Tl lik aldığın cihaz 350 den gidiyor. ve Yedek parçaları çok pahalı Genede Kendin bilirsin
emin ol lumia 920 xperia yi resmen yer adamlar 3 gb ye yakın ram yapmış yaa.
emin ol lumia 920 xperia yi resmen yer adamlar 3 gb ye yakın ram yapmış yaa.
Eki Görüntüle 636625 sonunda kavuştum niye mi bunu aldım bilmiyorum sony seven biriyim
nasıl canım memnun musun? bende düşünüyorum bu telefonu?fiyatı nedir peki?
canım çok memnunum teknosada sevgiliker günü kampayansı vardı bunu alana experia tipo hediyeydi ikisini 1600e aldım, hediyesini sevgilime hediye ettim![]()