cep telefonu önerisi?

limon1988

yeni başlangıçlara!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
8.570
1.271
163
Diğer
yeni güzel bir telefon almak istiyorum önerisi olan var mı kızlar ?

...........................................................................

Uygun Fiyat İstiyorsan Sony Xperia U Sony Xperia Sola Sony Xperia P Sony Xperia S Htc de güzel Samsung Önermem Lumia da güzel değil... İphone 4s 16 gb de güzel fiyat aralığını söylersen daha iyi bi şekilde yardımcı olabilirim

Uygun Fiyat İstiyorsan Sony Xperia U Sony Xperia Sola Sony Xperia P Sony Xperia S Htc de güzel Samsung Önermem Lumia da güzel değil... İphone 4s 16 gb de güzel fiyat aralığını söylersen daha iyi bi şekilde yardımcı olabilirim

teşekkür ederim fiyat aralığım 1.500e kadar çıkabilirim

Htc Rio 8S Mavi Cep Telefonu iPhone 4 8GB Sony Xperia S LT26i Siyah Cep Telefonu En iyi 3 telefon sıraladım özellikleride oldukca iyi tasarım harikası

Htc Rio 8S Mavi Cep Telefonu iPhone 4 8GB Sony Xperia S LT26i Siyah Cep Telefonu En iyi 3 telefon sıraladım özellikleride oldukca iyi tasarım harikası

teşekkürler canım ben samsung önermiyorsun anladığım kadarıyla. o kadar çok model var ki araştırmaya deavm:54:

teşekkürler canım ben samsung önermiyorsun anladığım kadarıyla. o kadar çok model var ki araştırmaya deavm:54:
Samsung Önermiyorum Samsung her ay Yeni bir telefon çıkartıyor ve 2. el piyasası çok düşük 1.000 Tl lik aldığın cihaz 350 den gidiyor. ve Yedek parçaları çok pahalı Genede Kendin bilirsin

Samsung Önermiyorum Samsung her ay Yeni bir telefon çıkartıyor ve 2. el piyasası çok düşük 1.000 Tl lik aldığın cihaz 350 den gidiyor. ve Yedek parçaları çok pahalı Genede Kendin bilirsin

anladım canım ben sony hastasıyım yıllarca $w800i1277473010.webp bunu kullanmıştım :D şimdi ucuz bir nokia kullanıyorum ama artık iyi bir şeye geçmek istiyorum. sony araltırıyorum teşekküerler yarımın için

samsung galaxy note 2 bence çok güzell bende ondan alıcaktım ama baya büyük cebe felan sığmıyor :1: onun dışında htc one x de güzel bi telefon :ssz:

1) Sony Xperia Ion LT28H Siyah
2) Samsung Galaxy S III i9300
3) Samsung Galaxy S III mini

hangisini önerirsiniz kızlar?

emin ol lumia 920 xperia yi resmen yer adamlar 3 gb ye yakın ram yapmış yaa.

ben samsung s3 kullandım tek kelime ile berbat ana sayfada sayfa acıyor silemiyor kesinlikle alma
şu an iphone 4s kullanıyorum süper

emin ol lumia 920 xperia yi resmen yer adamlar 3 gb ye yakın ram yapmış yaa.

karışmasına gerek yok bebek sen androıd mı tercih etmek istersin ios mu mesela ben androıd derim. Birde yerinde olsam ıphone lardan uzak dururum

canım telden çok anlamıyorum da :D

herkes başka bi şey öneriyor bende almak istiyorum artık :D

canım çok memnunum teknosada sevgiliker günü kampayansı vardı bunu alana experia tipo hediyeydi ikisini 1600e aldım, hediyesini sevgilime hediye ettim :D

çok güzel bir kampanyaymış maşallah :) parayı bulayım bende alıcam inş := güle güle kullan:16:

Back
X