Cep telefonunda eski sevgililerinin numaralari

sorbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
126
70
28
34
Kizlar, 

yorumlariniza ihtiyacim var! Bu konuda nasil ilerliyeyim bana söyleyin. 

Esimin telefonunda hala benden önce ciktigi, yatip kalktigi kizlarin numaralari kayitli. Bu beni cok rahatsiz ediyor. Kac kez dedim sil diye, silerim usengeclikten silmedim vs diyor. Al sen sil diyor telefonu bana veriyor.  

Ben ise ONUN silmesinden yanayim. Böyle daha iyi hissedicem kendimi. 

100 de 100 eminim kizlarla bir irtibati yok, Kizlar da yazmiyor aramiyor ama numaralar öyle duruyor. Ben gicik oluyorum rehberinde isimleri görünce!  

Ne yapayim? 

Tek tek sileyimmi yoksa onun silmesini mi bekliyeyim. 

Ki biliyorum unutacak silmeyi ve ben yine sinir olmaya devam edecegim ve pilav gibi isitip isitip önüne sunacagim. Kavga edicez.

Rahatsız edici bir durum, ama hepsi diyorsunuz yani sadece birtanesi olsa mide bulandırır.

Siz silin !

Sim kartı kır, telefonu çöpe at.

Evlenmişsiniz numaralar hala duruyor mu?
Ben sevgiliyken imha ettirirdim o numaraları.
Üşeniyor mu? Telefonu imha ederdim üşeneceği bir durum da kalmazdı.

Silin o zaman. Hani tek sorun numaraların telefonda durmasıysa olayı bu kadar büyütmeye gerek yok sen sil sen sil diye.

Ben silersem tek tek bulamam hangisi eski sevgilin hangisi eski kırığın de.tüm listenini silerim haberin olsun de

ve gerçekten tüm listeyi sil.

O kadar vaktini çalacak kadar çok mu silmesi gereken kişi sayısı

Adam demekki cidden üşengeç o yüzden alın siz silin. Hatta numarayı değiştirin kafanızda rahat olur.

sana sildiriyor çünkü ilerde birşey olursa ona karşı konuşma diye. bence çoğunu da erkek olarak kaydetmiştir. sen silme. ona sildir.

Ben olsam yanına oturur tek tek sorup silerdim,
Böyle problemimiz yok ama ara ara rşimin yanına geçer telefon temizliği yaparım, adama kalsa kaç yıl öncenin mesajını fotosunu silmez. Kişisel asistanlığını gönüllü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…