Cep Telefonunun Screen Mirroring Özelliği İle Komşuların Bizim Televizyona Bağlanması

pudrasekeri43

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
89
70
88
32
Merhaba arkadaşlar aslında bu benim değil komşularımızın derdi. Ancak sizlerin başınada gelebilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
Yaklaşık Bir yıldır Samsung Smart TV kullanıyoruz. Bu ay içinde yan komşumuz ile alt komşumuz bizim televizyona cep telefonunun Screen Mirroring özelliğini kullanarak (sanırım kendi televizyonlarına bağlanmak için ya da kurcalarken o özelliğin ne olduğuna bakarken) bizim televizyona bağlandılar.
Bende nasıl kapatılacağını bilmediğim ve kim olduğunu anlamak için çıkmasını bekledim.
İkiside cep telefonundaki kendilerine ait özel video ve resimlere baktılar.
Facebooka giriş yaptılar. Şifre yazarken de hangi tuşlara bastıkları belli oluyordu ama şifrelerini öğrenmemek adına bakmadım...
Facebookta yorum yazdılar.
En son aranılan numaralara baktılar (sanırım en son bağlanan kişi eşinin telefonunu kurcalıyordu...)
Sizlerde bu özelliği kullanıyorsanız bu duruma düşmemek için hangi Televizyona bağlandığınıza lütfen dikkat edin. Yoksa çok kötü durumlara düşebilirsiniz.
Başıma geldiği için uyarmak istedim.

Aynisi başıma geldi ben hic anlamam bu islerden kvlerde otururken telefonla face girdim aaaa bi baktım televizyonda cıkıyo baya bi devam etti bu durum en sonunda esim ayarlarini yaptıda kurtuldum ama ilginc olan sadece sadece benim tlf giriyodu televizyona

Korkunç. Çünkü ben YouTube 'a girmek için sık sık ikisini birbirine bağlarım.
Kk'ya yazdıklarımın görülmesi bile felaketim olur:skandal:
:) bende kullanırım genelde ancak böyle bir durumu görünce acaba benim telefon ekranımda başka tv lere bağlandı mı diye düşür oldum ve çok tedirgin oldum

Aynisi başıma geldi ben hic anlamam bu islerden kvlerde otururken telefonla face girdim aaaa bi baktım televizyonda cıkıyo baya bi devam etti bu durum en sonunda esim ayarlarini yaptıda kurtuldum ama ilginc olan sadece sadece benim tlf giriyodu televizyona
Sizinki yine aynı evde bağlanmış yan ya da alt daireye bağlansa çok daha kötü bence

Ben de kullanıyorum ama telde soruyor baglanilacak tv'yi...

Tv onay istemiyor direk bağlanıyor da komşuların aynı anda iki tvye nasıl baglanmislar hayret...

İnşallah abes bi video değildir izledikleri:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de kullanıyorum ama telde soruyor baglanilacak tv'yi...
Tv onay istemiyor direk bağlanıyor da komşuların aynı anda iki tvye nasıl baglanmislar hayret...
İnşallah abes bi video değildir izledikleri:KK53::KK53::KK53::KK53:
Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...

Önceki bağlanan komşu eşiyle özel foto ve videoları vardı. :)

Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...

Önceki bağlanan komşu eşiyle özel foto ve videoları vardı. :)
Haaa tamam anladım baglandiginin farkında değiller...
Yaaa çok tehlikeli bir şey bu aboooo..

Haaa tamam anladım baglandiginin farkında değiller...
Yaaa çok tehlikeli bir şey bu aboooo..
Teknolojiyle aram iyidir bende kendi televizyonumuza bağlanıp özel şeyler baktım şuan ben bile acaba şeklinde acayip tedirgin oldum.

Back
X