Cep Telefonunuzun Kalitesini öğrenmek ister misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
CEP TELEFONUNUZUN KALiTESiNi OGRENiNiZ.
Cep telefonunuzun hangi fabrikada uretildigini ve kalitesini, sagliginizi olumsuz etkileyip etkilemedigini ogrenmek istiyorsaniz; *#06# yaziniz. Aninda telefonunuzun seri numarasi ekraninizda belirecektir.
Bu 15 haneli bir sayidir. Yedinci ve sekizinci rakamlara bakiniz.
Phone serial no. xxxxxx??xxxxxxx
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 13 ise cep telefonunuz Azerbaycan 'da bir fabrikada uretilmistir. Verdiginiz paraya yazik olmus. (asiri kotu ve ayrica sagliginiza cok zararli)
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 02 veya 20 ise demek sizin cep telefonunuz Birlesik Arap Emirligi'nde bir fabrikada uretilmis. (cok kotu )
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 08 veya 80 ise, telefonunuz Almanya'da bir fabrikada uretildi (iyi)
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 01 veya 10 ise demek sizin cep telefonunuz Finlandiya'da bir fabrikada uretilmis (cok iyi )
Sayet yedici ve sekizinci rakamlar 00 ise demek sizin cep telefonunuz Orjinal fabrikasinda uretilmistir.( Harika. Tercih edilen)

Benim 01 -tatlicadiarzu-

benimkide 01 ama keşke orjinal çıksaydı :(
markasına güvenipte alıyoz.

en şanslı sensin galiba kaydirigubbakcemile5

00 :) Kaç kere düştü bişey olmadı zaten anlamıştım kaliteli olduğunu :D Teşekkürler...

birisi 01 çıktı şükür:D

diğeri ay inanmıyorummmmm. 02 çıktı adi şey. bae'de üretilmiş. berbattttttttttttttttttttttt. değiştirmem lazım hemen:/ ama telefonum çok düştü kızım sayesinde :) bi keresinde su dolu küvete dahi girdi. ama hala sapasağlam duruyo. demekki daha büyük felaketler atlatması gerekioms:D

:roflol::roflol:

O kadar eziyete rağmen sadık kaldıysa değiştirme boşver :roflol::roflol:

benimkide 00 cikti sukur orjinalmis.o kadar yere dusmesine ragmen bir sey olmadi
tsk paylasimin icin canim

bi bende mi cıkmadı yaa :))) ay ne tuhaf insanım telefonmda tuhaf :)) yanlıs yere mi baktım acaba

Senin telefon hiçbirine dahil değil galiba kaydirigubbakcemile3

00 çıktı benimkindede ,suya düştü,denize girdi,dagdan tepeden düştü
En son arabanın camından uçtu. hala sağlam..

benimkide 00 çıktı:delphin:
5 yıldır kullanıyorum maaşallah tık demedi:nazar:

benimki 01 çıktı şükür
ama üretim yeri macaristan yazıyo
benim tel. yalancımı yoksa

Back
X