Cep telefonuyla görüntüleyip polise gitti

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Sakarya’nın Erenler İlçesi’nin Epçeler Mahallesi’nde 54 yaşındaki Erol B., gelini 25 yaşındaki E.B.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

3 yıllık evli E.B. geçen 24 Kasım’da Sakarya Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, eşi kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte oturduklarını, kayınpederinin kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Suç duyurusuna, kayınpederinin cinsel istismarıyla ilgili olarak cep telefonuyla çektiği fotoğrafları da delil olarak sunan gelinin şikayeti üzerine, kayınpeder Erol B. gözaltına alındı. Jandarma tarafından sorgulaması yapılan ve bir gün sonra adliyeye sevk edilen 2 çocuk babası Erol B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:MİLLİYET

Acaba eskiden de öyle şeyler yaşanıyor muydu?
Hani aynı evde yaşadığı gelinine istismar falan..
Son zamanlarda bu tür olaylar ne kadar arttı böyle.

Acaba eskiden de öyle şeyler yaşanıyor muydu?
Hani aynı evde yaşadığı gelinine istismar falan..
Son zamanlarda bu tür olaylar ne kadar arttı böyle.

ben iki seneye yakın kayınvalide kayınpeder ve görümceyle kaldım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

Eskidende vardır bence ama o zaman sosyal medya olmayışından heşey saklı ve gizlidi gibi me geliyor

tühh pislik adam kızı yerine koyması gerekirken gelinine yaptığına bak

en ağır cezaya çarptırılmalı pis sapık

ben iki seneye yakın kayınvalide kayınpeder ve görümceyle kaldım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

normali de zaten yaşamamak anormal olan

bu haberdeki kayın pederin yaptığı kızı yerine koyması gereken gelinine o gözle bakması.

Allah kimsenin başına vermesin kıza çok üzüldüm.

eskiden de muhakkak varmıştır ama beni boşarlar korkusuyla gelinler sesini çıkaramıyomustr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…