billgel Nirvana Kayıtlı Üye 13 Mart 2008 1.564 7 683 İstanbul 15 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi billgel #1 Arkadaşlar , Çapa da yada cerrahpaşa'da çocuk norolojisi bölümüne acil nasıl gidebilirim bir bilgisi olan varmı ? başka hiç biryerde çocuk noroloğu bulamıyorum üniversite hastanesine göstermek istiyorum . doktorlarıyla nasıl bir iletişime geçebilirim sizce :26:
Arkadaşlar , Çapa da yada cerrahpaşa'da çocuk norolojisi bölümüne acil nasıl gidebilirim bir bilgisi olan varmı ? başka hiç biryerde çocuk noroloğu bulamıyorum üniversite hastanesine göstermek istiyorum . doktorlarıyla nasıl bir iletişime geçebilirim sizce :26:
S sivrikaya Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 51 2 16 İstanbul 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi billgel #2 Selam maalesef mesaj hakkim olmadigindan
S sivrikaya Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 51 2 16 İstanbul 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi billgel #3 Ozel mesaj yazamadim dilerseniz bana ozelden numaranız i yazın ben size yardimci olmaya çalışacağım
S sivrikaya Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 51 2 16 İstanbul 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi billgel #4 50 mesaji doldurmamisim o yuzden yazamıyorum ama soyle soyleyeyim gurebw ya götürdüm uzman doktora cok memnun kaldim cocuk psikaytriye okmeydanna götürdüm
50 mesaji doldurmamisim o yuzden yazamıyorum ama soyle soyleyeyim gurebw ya götürdüm uzman doktora cok memnun kaldim cocuk psikaytriye okmeydanna götürdüm