Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu marka değil ama başka bi markadan denemiştim adet olmama 6 gün vardı doğru sonuç verdi canım bendemerhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için
canım bişi cıkmadı ama nette okudum memnun kalan yok kiçTest nasil cikti cnm pozitifmi
canım bebitime dereknValla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir
gidicem perşembe günü canım sağlık kuruluşunaMadem emin degilsin tek care baska test alip yapmak demi
Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyinmerhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için
bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmıBen bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin
İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırımama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte
bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı
perşembe direk kana canımİçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım