certain erken gebelik testi

kbrkbr16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
10
0
1
34
merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için

canım bu testi merak ettim bende 1 sene içine giricem nisanda bebiş istiyoruz bugün gelmedi hayırlsı güzel yorumlar okumadım bu testle ilgili

Valla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir

merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için
Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin

ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte
Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin
bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı

Ben ilk testim predictor ile yaptım çizgi beni tatmin etmedi eczaneden test istedim ertesi gün yine bu testten certain den verdi anında pozitif çıktı ve silik fln değildi koyuydu

ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte

bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı
İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım

Back
X