K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #1 merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için
merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için
W Weravurus Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2016 1.050 360 38 30 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #2 Test nasil cikti cnm pozitifmi
S selmanehirselma Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2015 286 95 48 41 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #3 kbrkbr16 .!.: merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için Genişletmek için tıkla... Bu marka değil ama başka bi markadan denemiştim adet olmama 6 gün vardı doğru sonuç verdi canım bende
kbrkbr16 .!.: merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için Genişletmek için tıkla... Bu marka değil ama başka bi markadan denemiştim adet olmama 6 gün vardı doğru sonuç verdi canım bende
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #4 canım bu testi merak ettim bende 1 sene içine giricem nisanda bebiş istiyoruz bugün gelmedi hayırlsı güzel yorumlar okumadım bu testle ilgili
canım bu testi merak ettim bende 1 sene içine giricem nisanda bebiş istiyoruz bugün gelmedi hayırlsı güzel yorumlar okumadım bu testle ilgili
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #5 Weravurus .!.: Test nasil cikti cnm pozitifmi Genişletmek için tıkla... canım bişi cıkmadı ama nette okudum memnun kalan yok kiç
Weravurus .!.: Test nasil cikti cnm pozitifmi Genişletmek için tıkla... canım bişi cıkmadı ama nette okudum memnun kalan yok kiç
W Weravurus Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2016 1.050 360 38 30 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #6 Madem emin degilsin tek care baska test alip yapmak demi
W Weravurus Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2016 1.050 360 38 30 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #7 Valla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir
Valla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #8 Weravurus .!.: Valla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir Genişletmek için tıkla... canım bebitime derekn
Weravurus .!.: Valla ben bebetime dan memnun kalmadim hic guvenmiosan baska test al yada kan var sansin yuksek adetin hala gelmediyse insallH hAmilesindir Genişletmek için tıkla... canım bebitime derekn
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #9 Weravurus .!.: Madem emin degilsin tek care baska test alip yapmak demi Genişletmek için tıkla... gidicem perşembe günü canım sağlık kuruluşuna
Weravurus .!.: Madem emin degilsin tek care baska test alip yapmak demi Genişletmek için tıkla... gidicem perşembe günü canım sağlık kuruluşuna
M Meyra89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2016 43 19 38 35 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #10 kbrkbr16 .!.: merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için Genişletmek için tıkla... Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin
kbrkbr16 .!.: merhaba kızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadım certain erken gebelik testi yaptım sizce bu test güvenilirmi kafam çok karıştı bu test için Genişletmek için tıkla... Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin
W Weravurus Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2016 1.050 360 38 30 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #11 Aa ne guzel iste yarin git insallah guzel haberler alirsin
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #12 ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte Meyra89 .!.: Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin Genişletmek için tıkla... bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı
ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte Meyra89 .!.: Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu. Sizin gibi yorumlara baktım yanlıştır dedim ertesi gün başka marka denedim yine pozitif. Merak etmeyin Genişletmek için tıkla... bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı
asli_093 Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2017 794 807 23 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #13 Ben ilk testim predictor ile yaptım çizgi beni tatmin etmedi eczaneden test istedim ertesi gün yine bu testten certain den verdi anında pozitif çıktı ve silik fln değildi koyuydu
Ben ilk testim predictor ile yaptım çizgi beni tatmin etmedi eczaneden test istedim ertesi gün yine bu testten certain den verdi anında pozitif çıktı ve silik fln değildi koyuydu
M Meyra89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2016 43 19 38 35 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #14 kbrkbr16 .!.: ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı Genişletmek için tıkla... İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım
kbrkbr16 .!.: ama bugün gelmedi adetim gelmesi lazımdı acaba ilerleyen vakitte bugun gelmesi lazımdı acaba acelemi ettim perseşmbe kanda çıkarmı Genişletmek için tıkla... İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım
K kbrkbr16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 10 0 1 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkbr16 #15 Meyra89 .!.: İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım Genişletmek için tıkla... perşembe direk kana canım
Meyra89 .!.: İçinizin rahat etmesi için başka bir testle tekrarlayın yine çıkmazsa ve adet olmazsanız kan tahlili yaptırmanız uygun olur sanırım Genişletmek için tıkla... perşembe direk kana canım