cesarete ihtiyacım var..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Hamile.kaldıGimda 175 boya 62 kilo idim.. belimë kadar sarı saçlarım , hep ojeli tirnaklarim vardı çok. Bakardim kendime..
Sonra doğum oldu . Bu mama verme sütun olsun şunu ye bunu ye muhabbetine baya kilo aldım.. artık silkelenip kendime gelmek istiyorum. . Bebeğim 16 aylık.
Önce şu kilo sorununu çözmek istiyorum. Çalışan bir insanım. Çoğu kişi çok şaşırdı bu halde görünce. . Neyse..
Nur topu gibi bir 20 kilom var vermem gereken. . Diyetisyen e gittim listem var.
Ama bu basarilabilir mi ? Daha once 10 kilo.vermiştim ama 20 çok geliyor gözüme.
Var mı. Verebilen. . Ne kadar sürede verdiniz..
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem kızım. Hayatımın en büyük en güzel. Hediyesi..

İstedikten ve bunun için çaba sarf ettikten sonra neden veremeyesiniz. Diyet listenizi sporla destekleyin.

ben ilk kızımda 20 kilo almıştım doğumdan sonra 1 buçuk 2 ay gibi bir sürede verdim hepsini biraz boğazı tutmak gerekiyor

20 gözüne çok gelmesin madem önceden 10 kilo vermissin simdilik 10 kilo vermeye odaklan, sonra bir 10 daha verirsin.

Tabii ki neden kilo veremeyesiniz ki. Düzenli spor ve ekmeği keserek gözle görülür bir fark olacaktır kesin. Rutine bağlamak önemli.

Şok diyetlere falan bulaşmayın, kilo vereyim derken sağlığınızdan da olmayın.

20 gözüne çok gelmesin madem önceden 10 kilo vermissin simdilik 10 kilo vermeye odaklan, sonra bir 10 daha verirsin.
Bu arada, 20 kilo nasıl aldın yaa

Verirsin niye vermeyesın. Ben dıyetısyene gitmeden yediklerime dıkkat ederek 7 ayda 21 kılo vermıstım doğum kılosuydu aynen. Sımdı yine doğum yaptım ve benimde vermem gereken 15 kılo var. Ama yine verılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…