cesaretim yok...ama o özlem dinmiyor :((

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
evlendiğimizde istemiyorduk bebek.daha sonra çevrenin onun bunun sorularından usandık hadi yapmıyormusunuz daha? yok mu bişey? doktora gitmiyomusunuz sorun mu var vs...ve bıraktık korunmayı.herşey normal zannettik rabbimin elinde olduğunu unutttuk belki de herşeyin..çocuğu ''YAPMA'' ifadesi artık çok sinirimi bozmaya başlamıştı.ne kadar aciz olduğumu hatırlamıştım bir kez daha.. ve birdaha o cümleyi asla duymak istememiştim..
artık etrafımda gördüğüm bebeklere özlemle bakıyordum istiyordum çünkü istiyorduk.o gün öğrendik ki kolay olmayacak herşey...
mücadele gerek..eşimin ameliyat olması öncesi ve sonrasında aylarca doktorlara gitmemiz koşturmacalar ,ümitler,hayaller hüzünlübekleyiş ve her son da tekrar başa dönmek..
sonrasında aşılama...tutmaması...
tüm bunlardan sonra çok yorulduk ve uzun bir ara verdik ama olmadı unutmadık anne-baba olmak istiyoruz ama yorgunluk güçsüzlük var..
tüp bebek yaptırmak için çabalayabiliriz ama hiç cesaretim yok buna..gücüm yok..neyi nasıl yapmam gerek ne zaman start vermeliyim bu koşturmacalara bilmiyorum..bildiğim tek şey var herşey ama herşey rabbimin elinde ve o ol dediğinde olacak.ya da belki hiç olmayacak bilmiyorum.
bebek kokusuna hasret bir ben değilim evet..

sana dua ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda meleginle seni kavusturur uzulme demiycem seni cok iyi anliyorum bol bol dua et elden baska bisey gelmez hersey ALLAHIN elinde

sana dua ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda meleginle seni kavusturur uzulme demiycem seni cok iyi anliyorum bol bol dua et elden baska bisey gelmez hersey ALLAHIN elinde

çok sağol canım rabbim herkesin duasını kabul etsin ...kafa olarak yoruldu mu artık dahası zor geliyor insana yoksa uğraşmak gerek elbette bir yere kadar.

kaç yaşındasın bilmiyorum bende aşılamalardan sonuç alamayınca tam 3 yıl erteledim çok korkuyordu son umudumunda boş çıkmasından ve bir anda karar verip başladık tedaviye ve sonrasında tam 6 tüp bebek denemesi ve 4 denemede gebelik elde ettik ve her seferinde bebeklerimizi kaybettik tam 6 bebeğim cennette ve ben çok pişmanım o 3 senemi boş boş geçirdiğim için şuan 33 yaşındayım daha erken başlasaydım keşke ve her kaybımda yıkıldım tekrar toparlandım istiyorum ve mutlaka bir gün olucak bu benim sınavım diyip pes etmiyorum sende sakın pes etme toparlan yapman gerek ilk iş iyi bir merkez seçmek tabiki bu merkezi seçerken enbriyoloğununda iyi olmasına dikkat et ve git ön görüşme yap daha önceki yaşadığın koşuşturmacalar olmuycak en kötü ihtimalle eşine tese uygulanır aynı gün sendende yumurta toplayıp bebişlerinin oluşması sağlanır en kötü ihtimalle 1 ay sürer bu 1 aydada topu topu 4 kez anca gidersin doktora

rabbim tez zamanda toparlanmana yardımcı olsun emeklerinizi boş çevirmesin inşallahhh..

benim de cesaretim günden güne, aydan aya gidiyor artık .. 3 denemeden sonra bile yıllar geçti.. artık sabrım, tamammül gücüm ve umudum tükeniyor :((

aslında kendimi toparlayıp uğraşmaya başlayabilirim bu defa da embriyonun transfer olacağı günü düşünüp korkuyorum çünkü aşılamam inanılmaz zor geçmişti o acıyı birdaha yaşamaktan çok korkuyorum.doktorum çok zorlanmıştı benim yüzümden kendimi istemeden de olsa kasıyorum ve girişte zorluk oluyor.adeta nefessiz kalıyorum o an ve de gözlerimden yaşlar akıyor napacam ben yaaa :((

rabbim tüm yorgunluklarımızı alsın ve işimizi kolaylaştırsın hepimizin de inşallah...

aslında kendimi toparlayıp uğraşmaya başlayabilirim bu defa da embriyonun transfer olacağı günü düşünüp korkuyorum çünkü aşılamam inanılmaz zor geçmişti o acıyı birdaha yaşamaktan çok korkuyorum.doktorum çok zorlanmıştı benim yüzümden kendimi istemeden de olsa kasıyorum ve girişte zorluk oluyor.adeta nefessiz kalıyorum o an ve de gözlerimden yaşlar akıyor napacam ben yaaa :((

rabbim tüm yorgunluklarımızı alsın ve işimizi kolaylaştırsın hepimizin de inşallah...

canım ümidini kaybetme, hani ben daha yeni başladım çok bilemem elbet ama ara ver olmadı :( istersen merkez değiştir, doktor değiştir ama sakın ümidini kaybetme. Rabbim yardım eder de en kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına inşallah. Dualarım seninle.

canım ümidini kaybetme, hani ben daha yeni başladım çok bilemem elbet ama ara ver olmadı :( istersen merkez değiştir, doktor değiştir ama sakın ümidini kaybetme. Rabbim yardım eder de en kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına inşallah. Dualarım seninle.

Allah razı olsun canım.böyle birbirimizi görmeden destek olmak ne hoş bişey...
insana güç veriyor...

Back
X