cesaretimi topladım kızlar bana destek

hammurabla

Papucumun Dünyası
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
258
292
323
dün kardesim 30 yasında konusu actıktan sonra duyarlı ve ıyı niyetli arkadaslardan belki aynı derdi olanlar yardım eder diye düsündüm ve sizin tavsiye edecekleriniz olursa diye yeni konu actım.sadece kardeşim değil diğer bekarlarda faydalanır belki kesinlikle bunuda istiyorum.kardeşimin özellikleri
1)168 boy 70 kilo
2)8 yıllık öğretmen bası acık ama muhafazakar yasantımız var.universıte mezunu meslek sahibi tanıdığı olanlarla tanısalım kızlar.kardeşim olmazsa diğer bekarlarda buraya gelebilir dün çok geldi çünkü faydası olacagına inanıyorum
not:kardeşimin haberi yok.ablası olarak ona yardımcı olmak için burdayım

Bende arkadasa katiliyorum haberi olmadan yapman hos degil

dün kardesim 30 yasında konusu actıktan sonra duyarlı ve ıyı niyetli arkadaslardan belki aynı derdi olanlar yardım eder diye düsündüm ve sizin tavsiye edecekleriniz olursa diye yeni konu actım.sadece kardeşim değil diğer bekarlarda faydalanır belki kesinlikle bunuda istiyorum.kardeşimin özellikleri
1)168 boy 70 kilo
2)8 yıllık öğretmen bası acık ama muhafazakar yasantımız var.universıte mezunu meslek sahibi tanıdığı olanlarla tanısalım kızlar.kardeşim olmazsa diğer bekarlarda buraya gelebilir dün çok geldi çünkü faydası olacagına inanıyorum
not:kardeşimin haberi yok.ablası olarak ona yardımcı olmak için burdayım
aynı derdi olanlar yardım eder derken bir türlü evlenemeyen erkek bekar tanıdığı olanlar mı

Onun yerinde burasimi ya ..
Ayrıca haberi olmadan da olmaz. Çok evlenmek istiyorsa bir suru izdivaç programı var gidin birisine

aynı derdi olanlar yardım eder derken bir türlü evlenemeyen erkek bekar tanıdığı olanlar mı
kızlardan da erkeklerden de evlenmek isteyen çok burda tanısanlar çıkabilir,dun actıgım konuya cok bekar kız yazdı,onlarada uzuldum

Yok artık bak söyle kardeşine memurlar .nette es arayan birsürü devlet memuru var ordan bulsun yada birsürü evlilik sitesi var burda olurmu hiç ya kadınlar kulübü site adı üstünde

Ya üzülecek ne var herkes evlenmek zorunda mı? yapmayın haberi de yok.ne diyeceksiniz netten koca buldum sana mı

Yok artık bak söyle kardeşine memurlar .nette es arayan birsürü devlet memuru var ordan bulsun yada birsürü evlilik sitesi var burda olurmu hiç ya kadınlar kulübü site adı üstünde
peki ozaman kapatıyım konuyu aslında olablılırdı kardesım oyle bişey yapmaz

Hiç güvenli degil bu yaptığınız.

evet güvenli değil hatta banada güven duymaz bunu okuyan evleneceği varsa evlenmez ama duygusallık çöktu ustume napim anlayın sızde biraz caım
Anlıyorum kardeşinin durumunu. Ama bence bu şekilde daha riskli bir işe sokuyorsun kardesini.
Üstelik haberi yok. Once ona danışmalisin.

Anlıyorum kardeşinin durumunu. Ama bence bu şekilde daha riskli bir işe sokuyorsun kardesini.
Üstelik haberi yok. Once ona danışmalisin.
şu aşamada bu benım tercıhım olarak dusunun mesela ona sonra söylerım

Back
X