cesaretimi topladım kızlar bana destek

ya ama ablasıyım ve uzuluyorum beni benim gibi olanlar çok iyi anlar

Evlenmemek üzücü bir şey değil ki. Burdan bulduğunuz adamın ne çıkacağı belli değil. Yapmayın etmeyin. Evlenmemeyi de eksiklik gibi göstermeyin. 30 yaş geç değil. Ancak karakter oturuyor. Mesleği de varmış. Çevresi vardır illa. Kendi istese olur.

Kardeşiniz için bu yaptığınız çok iyi niyetli bir girişim ama sonuçta burası sanal bir ortam nasıl güvenebilirsiniz ki insanlara. Ayrıca 30 yaşında evlenmediği için üzülmesini tuhaf karşılayanlar olmuş. Bence 30 yaşında bekar olduğu için üzülmek de 40 yaşında olup evlenmeyi istememekte normal. Bu tamamen kişilerin hayattan bekledikleriyle ilgili bir durum.ayrıca her evlenen mutsuz değil ki.

Cevreden bulun tanidik hanimlara soyleyin tanidik var mi diye esimle benide komsumuz tanistirmisti ama gorucu degil sadece tanistirdi cekildi biz ciktik baya gorustuk sinra evlendik internet cok tehlikeli hem artik 30 gec bi yas degil okuyan kizlar icin hayirki bi kismet cikar ins

Kardeşiniz için bu yaptığınız çok iyi niyetli bir girişim ama sonuçta burası sanal bir ortam nasıl güvenebilirsiniz ki insanlara. Ayrıca 30 yaşında evlenmediği için üzülmesini tuhaf karşılayanlar olmuş. Bence 30 yaşında bekar olduğu için üzülmek de 40 yaşında olup evlenmeyi istememekte normal. Bu tamamen kişilerin hayattan bekledikleriyle ilgili bir durum.ayrıca her evlenen mutsuz değil ki.
Size katılıyorum..çok iyi niyetli çok tatlı bir ablasınız..

Yaa cok duygulandim uzulmussun baya kardesine. Ama burda hickimse birbirini tanimiyo ki nasil guvenebilirsin

dün kardesim 30 yasında konusu actıktan sonra duyarlı ve ıyı niyetli arkadaslardan belki aynı derdi olanlar yardım eder diye düsündüm ve sizin tavsiye edecekleriniz olursa diye yeni konu actım.sadece kardeşim değil diğer bekarlarda faydalanır belki kesinlikle bunuda istiyorum.kardeşimin özellikleri
1)168 boy 70 kilo
2)8 yıllık öğretmen bası acık ama muhafazakar yasantımız var.universıte mezunu meslek sahibi tanıdığı olanlarla tanısalım kızlar.kardeşim olmazsa diğer bekarlarda buraya gelebilir dün çok geldi çünkü faydası olacagına inanıyorum
not:kardeşimin haberi yok.ablası olarak ona yardımcı olmak için burdayım
Ama arkadasim burada erkek uye yokki bekar kiz arasin. Ayrica kotu niyetli insanlarda olabilir, nasil guveneceksin? Hani internetten diyorsaniz, evlilik icin acilan siteler var, onlar bile bir nebze daha mantikli. Ayni dertten muzdarip kadin ve erkek uyeler oluyor. Boyle bir seye basvursun kardesiniz.

kardesiniz bu durumdan rahatsz olabilir.ona danismadan boyle bsey ypmaniz dogru degil bnce..belki de o halinden gayet memnundur..30 yasnda bekar olmak kotu bsey degil ki..ayrica ne kdar guvenilir olur .3 gun snra bulursunuz araci olursunuz mutlu olmaz bela bi adama denk gelir..bu sefer keske sebep olmasaydm diye uzulursunuz..kardes bile olsa boyle konularda araci olmamak lazim bnce..allah herkese bi kismet vermis.zamani geldgnde o da bi yuva kurucaktir..bu kdr uzulmeyin bnce.

kızlardan da erkeklerden de evlenmek isteyen çok burda tanısanlar çıkabilir,dun actıgım konuya cok bekar kız yazdı,onlarada uzuldum

bdv neler gördü neler gördü ne dertler yazıldı yorumlandı da böyle bir şeyi ilk kez görüyorum hele yukardaki yorumu ne demeli bilmedim

Kardeşinize kısmet aramak için en yanlış yer burası bence :) 30 geç bir yaş değil ayrıca elbet kendine uygun birini doğru vakitte bulacaktır. Kendinize dert çıkarmayın.

Ne kadar ayıp yaptığınız ya.
Şaşkınlıkla okudum resmen şaka gibi.
Ne çok takmışsınız kardeşinizin evlenmemesini, ne sorun etmiş size.
Yeri mi yani burası, bu şekilde mi olmalı en başından beri amacınız buydu demek.
Allah size akıl fikir versin.

Back
X