selam arkadaslar cetrodıte yumurtaların hepsının aynı boyutta kalmasını saglıyormus bana 3 gun once baslandı 2 tanesı hızlı buyudugu ıcın hergun 15 dk one alarak yapacaktım dun yanlıslıkla aynı saatte yapmısım yanı 2 gun aynı saatte yapmıs oldum sabah merkezı aradım sorun olmaz dedıler ama ıcı rahat degıl yinede....
selam canim.bende kullandim cetrotide.bencede bisey olmaz.banada saatin çok önemli olmadigini söylemislerdi.doktoruna güven ve içini ferah tut.unutma yavrunu verecek olan rabbim.bol bol dua et ve kendini ona emanet et.sabirli olup tevekkül etmek gerekir.rabbim yardimcin olsun...
selam canim.bende kullandim cetrotide.bencede bisey olmaz.banada saatin çok önemli olmadigini söylemislerdi.doktoruna güven ve içini ferah tut.unutma yavrunu verecek olan rabbim.bol bol dua et ve kendini ona emanet et.sabirli olup tevekkül etmek gerekir.rabbim yardimcin olsun...
sagol canım ne kadar zormuş bu iş ...ben ilk denemede oluverecek sanmıstım su anda 3 denemeyı yapıyoruz bu kez olursa dünyanın en mutlu insanı olucam...
ay canim benim.hayirlisini istemek lazim.benim ilk denemede tuttu ama 10 haftalikken kaybettim bebegimi.iki gün oldu.allahim kimselere yasatmasin.bol bool dua et canim.
ay canim benim.hayirlisini istemek lazim.benim ilk denemede tuttu ama 10 haftalikken kaybettim bebegimi.iki gün oldu.allahim kimselere yasatmasin.bol bool dua et canim.