Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bulmak cok zor yasadıgın yerıne cıvarındakı tum eczanelrı ara sehırlerı ara ben oyle buldumMerhabalar kızlar çok acil 5 kutu cetrotide 0.25lik ihtiyacım var yoksa tedavim iptal olacak yardımcı olur musunuz
Atamadığım yer kalmadı malesef yok yacanım bulmak cok zor yasadıgın yerıne cıvarındakı tum eczanelrı ara sehırlerı ara ben oyle buldum
hangı ıl ılcede sın canmAtamadığım yer kalmadı malesef yok ya![]()
İstanbul Bağcılar canımhangı ıl ılcede sın canm
canım ben buyukcekmeceden de bulmustumİstanbul Bağcılar canım
Bulabildinizmi acabaİstanbul Bağcılar canım
Bende Bahçelievlerdeyim bizde bulamadık onun yerine tarlusal verdi doktor ona başladımMerhabalar kızlar çok acil 5 kutu cetrotide 0.25lik ihtiyacım var yoksa tedavim iptal olacak yardımcı olur musunuz
Evet buldum eczaneden değil ama elden başkasından satın aldımBulabildinizmi acaba
Istanbulda okmeydanindan aldım ben geçen hafta yakınsanız oraya bakabilirsiniz elinde kaldıysa yardımcı olacaktırAcil cetrutide araniyor var mı yurtdışından geldim istanbuldayım
Selam Acıbadem maslak hastanesinin orda A101 var onun yanında ki eczanede bugün vardıİstanbul Bağcılar canım