Cetrotide! Acil bulmalıyım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Cetrotide
Tüp bebek tedavisi için mutlaka bu ilacı bulmalıyım. Lütfen elinde olan ya da yardımcı olacak birileri varsa bana ulaşsın iletişim bilgilerimi paylaşiyim.

Cetrotide
Tüp bebek tedavisi için mutlaka bu ilacı bulmalıyım. Lütfen elinde olan ya da yardımcı olacak birileri varsa bana ulaşsın iletişim bilgilerimi paylaşiyim.
Gonolpeptyl var oda oluyor die biliyorum

Arkadaşlar İstanbul Esenyurt ıhlamur eczanesine vardı , bir sorun isterseniz

Gonalpepti çatlatma iğnesi canım cetroride ve oxitide çatlamayı önleyici farklı bir birinden
Devlet 3 ilaçtan birini bul dio cetrotide oxtide yada gonalpeptyl çatma igneside ovitrelle veriyo farklı olduğunu bnde biliyorum ama bu şekilde devlette tedavi

Devlet 3 ilaçtan birini bul dio cetrotide oxtide yada gonalpeptyl çatma igneside ovitrelle veriyo farklı olduğunu bnde biliyorum ama bu şekilde devlette tedavi
İlk defa duydum çünkü ben çatlatma olarak cetroride san sonra 3 tane gonalpepti vurmamı istediler çatlasın diye cetroride yerine kullandığını bilmiyor dum

İlk defa duydum çünkü ben çatlatma olarak cetroride san sonra 3 tane gonalpepti vurmamı istediler çatlasın diye cetroride yerine kullandığını bilmiyor dum
Zeynep kamile bu şekilde yapiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…