Gonolpeptyl var oda oluyor die biliyorumCetrotide
Tüp bebek tedavisi için mutlaka bu ilacı bulmalıyım. Lütfen elinde olan ya da yardımcı olacak birileri varsa bana ulaşsın iletişim bilgilerimi paylaşiyim.
Bahsettiğiniz ilaç, muadili mi?Gonolpeptyl var oda oluyor die biliyorum
AnlamadimBahsettiğiniz ilaç, muadili mi?
Sizin yazdığınız ilaç cetrotide ve oxodite in türevi bir ilaç mı? Ne için kullanılıyor öneriliyor genelde?Anlamadim
Allah razı olsun sizin sayenizde aylardır bulamadığımız ilacı buldukEskişehir ada eczanesi de cetrotide war arayın isterseniz
Çok sewindim bende aynı yollardan geçtim günlerce aradımAllah razı olsun sizin sayenizde aylardır bulamadığımız ilacı bulduk
Bizimde maalesef 3.denememiz olacakÇok sewindim bende aynı yollardan geçtim günlerce aradım
Gonalpepti çatlatma iğnesi canım cetroride ve oxitide çatlamayı önleyici farklı bir birindenGonolpeptyl var oda oluyor die biliyorum
Devlet 3 ilaçtan birini bul dio cetrotide oxtide yada gonalpeptyl çatma igneside ovitrelle veriyo farklı olduğunu bnde biliyorum ama bu şekilde devlette tedaviGonalpepti çatlatma iğnesi canım cetroride ve oxitide çatlamayı önleyici farklı bir birinden
İlk defa duydum çünkü ben çatlatma olarak cetroride san sonra 3 tane gonalpepti vurmamı istediler çatlasın diye cetroride yerine kullandığını bilmiyor dumDevlet 3 ilaçtan birini bul dio cetrotide oxtide yada gonalpeptyl çatma igneside ovitrelle veriyo farklı olduğunu bnde biliyorum ama bu şekilde devlette tedavi
Zeynep kamile bu şekilde yapiyorlarİlk defa duydum çünkü ben çatlatma olarak cetroride san sonra 3 tane gonalpepti vurmamı istediler çatlasın diye cetroride yerine kullandığını bilmiyor dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?