K kaderbal Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2023 14 1 1 31 24 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #1 Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi
Fndp Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2022 328 288 53 29 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #2 Allah yardımcın olsun benim tedavim bitti. Ben de çok aradım.
A Atcsema Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 58 15 38 26 Eskişehir 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #3 kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Bulabildınmı ilaçları
kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Bulabildınmı ilaçları
A Atcsema Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 58 15 38 26 Eskişehir 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #4 kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Ben bugün aldım eczaneden
kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Ben bugün aldım eczaneden
K kaderbal Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2023 14 1 1 31 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #5 Atcsema .!.: Ben bugün aldım eczaneden Genişletmek için tıkla... Buldum bende Karabük'ten getirttim
A Atcsema Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 58 15 38 26 Eskişehir 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #6 kaderbal .!.: Buldum bende Karabük'ten getirttim Genişletmek için tıkla... Raporlumuydu pekı ilaçlarınız Benim ilaclarım raporuydu. Ama eczanede cetrotide kesınlıkle bulamazsın dedıler bana yokmuş ellerinde. Onun yerıne oxotide verdiler 5 kutu rapor gecerlı olmadı o yüzden
kaderbal .!.: Buldum bende Karabük'ten getirttim Genişletmek için tıkla... Raporlumuydu pekı ilaçlarınız Benim ilaclarım raporuydu. Ama eczanede cetrotide kesınlıkle bulamazsın dedıler bana yokmuş ellerinde. Onun yerıne oxotide verdiler 5 kutu rapor gecerlı olmadı o yüzden
K kaderbal Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2023 14 1 1 31 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #7 Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler
Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler
A Atcsema Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 58 15 38 26 Eskişehir 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #8 Aynen benım de o sekılde oldı oxotide aldım bende 5 tane. Ama çoğu herkes bulmakta zorlanıyor. Bulmuş ken aldım bende hemen. Bulamam dıye korktum. Ne kadar tuttu sızın toplam ilaçlar
Aynen benım de o sekılde oldı oxotide aldım bende 5 tane. Ama çoğu herkes bulmakta zorlanıyor. Bulmuş ken aldım bende hemen. Bulamam dıye korktum. Ne kadar tuttu sızın toplam ilaçlar
F fatmaa93 Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2022 32 14 18 32 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #9 kaderbal .!.: Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler Genişletmek için tıkla... Merhaba nerden buldunuz cetrotide acaba?
kaderbal .!.: Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler Genişletmek için tıkla... Merhaba nerden buldunuz cetrotide acaba?
E ebrarts12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2023 49 3 1 40 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #10 kaderbal .!.: Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler Genişletmek için tıkla... Hangi eczane acaba bi de cetrotide daha var mı acaba
kaderbal .!.: Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler Genişletmek için tıkla... Hangi eczane acaba bi de cetrotide daha var mı acaba
B blue anne Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2023 3 0 1 14 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #11 Atcsema .!.: Ben bugün aldım eczaneden Genişletmek için tıkla... Merhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfen
Atcsema .!.: Ben bugün aldım eczaneden Genişletmek için tıkla... Merhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfen
A Atcsema Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 58 15 38 26 Eskişehir 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #12 blue anne .!.: Merhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfen Genişletmek için tıkla... Yıldız tepe mahallesinden aldım Yüksel eczanesinden hangı ilac lazım dı size
blue anne .!.: Merhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfen Genişletmek için tıkla... Yıldız tepe mahallesinden aldım Yüksel eczanesinden hangı ilac lazım dı size
D Denizim91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2019 1 0 36 34 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderbal #13 kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Selçuk ecza deposunda var ben orada bulmuştum
kaderbal .!.: Cetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi Genişletmek için tıkla... Selçuk ecza deposunda var ben orada bulmuştum