Doğuma Hazırlık Cevab verirmisinizz lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba bisi sormak istiyorum gunduz hic bi sorunum yok ama gece oldumu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyoo ama sadece gece oluyo ve bebek hareket ettikce karnim kasiliyoo sertlesiyoo bu nedn oluyo acaba ilk hamileligim oldugu icin hicbisey bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Sancilarin oluyo canim artik nst ye baglandiginda cikiyomu agrin

Arkadaslar merhaba bisi sormak istiyorum gunduz hic bi sorunum yok ama gece oldumu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyoo ama sadece gece oluyo ve bebek hareket ettikce karnim kasiliyoo sertlesiyoo bu nedn oluyo acaba ilk hamileligim oldugu icin hicbisey bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Bencede sancilariniz oluyor bende son ayda hep böyleydim cok rahatsiz olmuyorsaniz normal ama arada dokktora uğrayın .Allah tamamina erdirsin.

Cok rahTsiz etmiyoo sancilar yine gtcm doktoraa ntsde sancim cikmiyo isdee bnde onu anlamıyorum

Kaç haftalık hamilesiniz?

37+3 gnlk hamileym canm
Az kalmış.Allah hayırlı kolay bı doğum nasip etsin.bende geçen sene doğum yaptım.endiseni azaltmak için yazmak istedim.bu haftalarda anneye bı enerji geliyor.evi düzenlemek temizlik yapmak bebekle ilgili şeyleri düzenlemek gibi :anneadayı:belki bu yüzden ayakta çok kalıyorsan bebek büyüdüğü için rahmin ağrıyor olabilir.gerci bu haftalarda ayakta kalmasan bile ağrır çünkü bebek çok büyüdüğü için rahmin taşımakta zorlanıyordur.ağrının gece olması bunu düşündürdü bana

Amin cnm . Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin .

Cok uzun sürede kalmiyorun aslnda ayakta ama bilmiyorum iki gundur yok bakalim sanci falan bende anlamdim noldugunuu

Amin cnm . Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin .

Cok uzun sürede kalmiyorun aslnda ayakta ama bilmiyorum iki gundur yok bakalim sanci falan bende anlamdim noldugunuu
Hamilelik hem zahiren hem batınen garip bı süreç.biseyler olup duruyor çoğu zaman noldugunu bilmiyoruz.ama hep hayrımıza inş. Doğuma hazırlık yapıyordur rahmin belki

Aynn cnm.ne oldugunu anlamiyoruzz galiba yavas yavas doguma hazirlaniyo ondan olsa gerek boyle seyler gerci dogumdanda korkuyorumda nasil olcak bilmiyorumm

Aynn cnm.ne oldugunu anlamiyoruzz galiba yavas yavas doguma hazirlaniyo ondan olsa gerek boyle seyler gerci dogumdanda korkuyorumda nasil olcak bilmiyorumm
Allah yardımcın olsun.bence doğumdan korkmak çok doğal bişey.kolay bi süreç değil ama sonunda bebeğine kavuşmak olduğu için katlanıyorsun.anne olduğunu doğumda iliklerine kadar hissedeceksin inş

Allah yardımcın olsun.bence doğumdan korkmak çok doğal bişey.kolay bi süreç değil ama sonunda bebeğine kavuşmak olduğu için katlanıyorsun.anne olduğunu doğumda iliklerine kadar hissedeceksin inş
Bide kadın olduğunu tabiki

İlk olugu icin hicbisy bilmiyrm nasil olcak flan bebegm zarar gorrmu acaba die dusnmktn kafayi ycem artk

İlk olugu icin hicbisy bilmiyrm nasil olcak flan bebegm zarar gorrmu acaba die dusnmktn kafayi ycem artk
Bunların hepsi çok normal kaygılar.annelik içgüdüsü ile alakalı.makalelerde bu şekilde okudum.hiç endişelenme rahat ol.hiçbişey olmuyor Allah'ın izniyle.zaten ebeler doktorlar seni yönlendiriyor.inş bebeğini kucağına aldığında bütün bunlar artk geride kalacak

Back
X