Tüp Bebek Merkezleri Cevap bekliyorum

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
kızlar ya tüp bebkte ilk iğnelere (isim neydi) başladığınızda ne gibi yan etkiler oldu? buna karşı neler yaptınız?merak ediyorum da çokda korkuyorum nefes darlığı felan oldumu?kaçgünde bir doktor kontrol etti?

bende biraz şişkinlik oluştu. Karın ağrılarım da oldu biraz. Ama onun dışında nefes darlığı problemi yaşamadım.

Ben de başta çok korkmuştum. ınsan neyle karşılaşacağını pek bilmeyince tedirgin oluyor. Her nekadar internetten araşırma yapsak da yaşamak farklı oluyor.

Deneyimimden yola çıkarak hiç de korkacak birşe olmadığını söyleyebilirim. Sadece morali yüksek tutup biraz sabırlı olmak gerekiyor.

canim öncelikle tedavin hayirli olsun.insallah güzel sonuclar alirsin.herseyden önce biliyosunki bu tedavinin ana temeli moralinin çok yüksek olmasi.yan etkiler bünyeden bünyeye degisiyo.zaten doktor kontrolü altinda tedavini görceksin.bu yüzden korkmana gerek yok.rabbim yardimcin olsun...

için rahat olsun,bende çok hafif karın şişliği hariç- o da transferden 10 gün sonra falan geçti-yan etki hiç olmadı.çok rahat bir tedavi süreci geçirdim.hiç yan etki falan düşünme canım.geçici birkaç iğne,sonucu güzel olacak diye düşün,ben öyle yaptım.inşallah kolay bir tedaviyi müteakip güzel sonucunu alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…