cevap bulamadim

Gay i de gectim de.o_O

Ensest iliski aratmasi ....:KK57:

Allahim sen koru:KK57:

Kiz cocugu varsa kocasina da guvenemez insan.:KK57:

Ay ..
Bosanma sebebi valla ensest iliskiye meyilli olmasi ama emin olmak lazim

Ya gercekten virusten falan acildiysa o sayfa?

Gay i de gectim de.o_O

Ensest iliski aratmasi ....:KK57:

Allahim sen koru:KK57:

Kiz cocugu varsa kocasina da guvenemez insan.:KK57:

Ay ..
Bosanma sebebi valla ensest iliskiye meyilli olmasi ama emin olmak lazim

Ya gercekten virusten falan acildiysa o sayfa?
acildiysa baskasi acti diyordu baska arkadasinin actigni syledi diger bir arkadasini arattm semihin zamaninda actigi sayfalar basima bela oldu dedi oda vermeseydin aynisini banada yapti resetle tel.i bisey kalmaz dedi planli degil eminim aniden arattim evet kizimiz var ama kendi kiz kardeside var oyle bisey olsa kiz kardesine yengelerinde yapar diye dusunuyorum (konu sahibi)

cerezdende aciliyor dedi arama kaydi dedigimde arkadaşının ismini verdi ve ben plnli olabilr diye baska bir arkadasini aramasini soyledim

cerezdende aciliyor dedi arama kaydi dedigimde arkadaşının ismini verdi ve ben plnli olabilr diye baska bir arkadasini aramasini soyledim
Ben çevremde hicbir erkegin bir baskasina telefonunu verdigini görmedim...umarim anlattigi gibidir Semihin karisı ailesi nolacak simdi ona kafa yoralim...

Allahım Yarabbim sapkınlığın ihanetin bile hayırlısı demek geldi içimden gaylik hadi bi yönelim tercih kişinin kendini bağlar boşanırsın saygı çerçevesinde.. Ensestlik ne iğrenç birşey evlerden uzak...umarım çocuğu yoktur arkadaşınızın

Ben çevremde hicbir erkegin bir baskasina telefonunu verdigini görmedim...umarim anlattigi gibidir Semihin karisı ailesi nolacak simdi ona kafa yoralim...
5 senedir boyle birşeyle ilk defa karsilarstm direkt dediği kisiyi arasaydim planli olduğunu dusunebilirdim ne yapacgmi ne duaunecegmi bilemiyorm

birde esim de lig uyeligi var telefnda kahvede oyun oynarken arkadaslarinin mac icin telefonu aldigini biliyorum msjlarda var boyle

Adam haklı. Annemde de oldu aynısı resmen bilerek girilmiş gibi geçmiş bu tarz video ve resimlerle kayniyordu. Cok büyütülecek birsey degil boşanmaya yer mi ariyormus arkadaşın bence önce bunu düşünsün. Insan az çok anlar gay olduğunu

Google gecmisinde varsa virus degil.
Bu arada g.y ise nasil cocugu olur falan diye sormussun sanirim. Biseksuellik diye bir kavram var. Esinin g.y olup olmadigini yaptigi aramalardan bilemeyiz ama arama gecmisinde o siteleri aradiysa virusten degil o.

Daha geçen hafta dizi izlemek için girdiğim siteden aniden bu tarz siteye giriş yapti. Özellikle ve yoğunlukla enset gay konuları yoksa bendeki gibi olmuş olabilir. Anlaşılan bu sitelerde konu başlığı gibi bunlar. Yani liseli yok türbanlı açık alanda falan gibi başlıklarda vardı. Bana ciddi ciddi ensest eğilimli gay yönelimli gelmedi eşi ama bilemedim. Hayır reset atmayı becerene kadar benim telefona baksaniz ağır sapik görünüyordum. KK ya girmeye çalışıyorum alttan pop-up tarzında fırlıyor en az alti-yedi sayfa ardarda.

Back
X